Laatste nieuws over volksgezondheid
41 t/m 60 (van 186 artikelen)
20 dec 17:08
De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk om zich heen grijpt, is reden tot zorg.
20 dec 11:36
Het is nog te vroeg om te zeggen of de aanwezigheid in Nederland van de nieuwe variant van het coronavirus gevolgen zal hebben voor het geldende coronabeleid.
17 dec 12:46
Het ministerie van Volksgezondheid komt pas volgende week met meer informatie over wanneer Nederland start gaat met de vaccinatiecampagne, zegt een woordvoerder.
16 dec 21:22
Duitsland begint op 27 december met het vaccineren van de bevolking tegen het coronavirus.
15 dec 16:21
De drukte in de teststraten is afgelopen week toegenomen en het duurt ook langer voordat mensen de uitslag van hun coronatest krijgen.
13 dec 1:45
De eerste coronavaccins van Pfizer worden zaterdag gereedgemaakt om te worden gedistribueerd vanaf de locatie van het bedrijf in Kalamazoo in de Amerikaanse staat Michigan.
11 dec 15:02
De tegenslag die farmaceuten Sanofi en GlaxoSmithKline (GSK) ervaren bij de ontwikkeling van een coronavaccin heeft niet direct gevolgen voor Nederland.
10 dec 21:36
Hugo de Jonge is niet langer lijsttrekker van het CDA. Het lukt hem niet om het leiderschap van de partij te combineren met zijn werk als minister van Volksgezondheid, laat hij in een verklaring weten.
9 dec 20:43
Er komt een aanmeldsysteem voor mensen die zich willen laten vaccineren tegen corona.
8 dec 22:03
Het kabinet komt met 58,5 miljoen euro om eenzaamheid bij jongeren en jongvolwassenen tijdens de coronacrisis tegen te gaan.
8 dec 8:59
De 90-jarige Margaret Keenan is dinsdag in het Verenigd Koninkrijk als eerste persoon ingeënt met het nieuwe coronavaccin van Pfizer en BioNTech.
6 dec 19:31
Het aantal besmettingen is nog veel te hoog om aan versoepeling van de coronamaatregelen te denken richting de feestdagen. Dat was de conclusie van het Catshuis overleg, meldden ingewijden aan het ANP.
2 dec 15:03
Reizen binnen de EU is niet gevaarlijker dan in eigen land blijven.
2 dec 12:39
Italië verwacht begin volgend jaar op grote schaal mensen te kunnen inenten tegen Covid-19. "We hebben eindelijk land in zicht.
2 dec 11:21
Er is nog vrijwel niets bekend over de uitvoering van het vaccinatieprogramma tegen Covid-19, terwijl begin januari volgens de planning van zorgminister Hugo de Jonge de eerste mensen ingeënt zouden moeten worden.
1 dec 16:04
Op de eerste dag dat mondkapjes verplicht zijn in openbare ruimtes, doen zich geen problemen voor in winkels.
30 nov 15:07
Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven sluit een complete lockdown in de strijd tegen het coronavirus niet uit.
27 nov 16:18
Mensen met een lagere opleiding krijgen de hardste klappen van het coronavirus. Niet alleen tijdens de huidige uitbraak, maar ook in de toekomst, waarschuwt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
27 nov 12:37
De overheid begint vrijdag met een publiekscampagne om mensen te wijzen op de mondkapjesplicht, die dinsdag ingaat.
26 nov 14:53
De overgrote meerderheid (90 procent) van de mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus, had een halfjaar later nog steeds antistoffen tegen het virus in het bloed.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi