Laatste nieuws over volksgezondheid
81 t/m 100 (van 121 artikelen)
1 mei 15:03
Er is een gerechtelijk onderzoek gestart naar dertien ambtenaren van verschillende afdelingen binnen het ministerie van Volksgezondheid.
25 mrt 17:00
Een totaal van 31.542 gevallen van tuberculose werden in Marokko geregistreerd in 2016, meldt het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring.
6 feb 19:30
Het ministerie van Volksgezondheid heeft, samen met de Lalla Salma Foundation, een programma ontwikkeld om de eerste sigaret bij middelbare scholieren te bestrijden.
26 jan 11:49
Het ministerie van Volksgezondheid meldt dat het nationale tuberculose-programma is gebaseerd op het beginsel van vrije toegang voor alle patiënten in het hele land die lijden aan de ziekte, zowel voor diagnose als behandeling.
28 dec 11:45
Nora, stagiaire bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, onderzoekt hoe Marokkaanse Nederlanders denken over hepatitis B en een bloedtest.
17 okt 15:11
De medische activiteiten in Marokko op het gebied van orgaan- en weefseltransplantatie heeft een opmerkelijke evolutie ondergaan.
8 okt 12:47
Hoewel er volgens het RIVM "nu geen reden is om te stoppen" met sporten op de kunstgrasvelden, raadt het volksgezondheidsinstituut aan kinderen na afloop te laten douchen en in de schone kleren te steken.
6 sep 12:33
Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) pleit voor de vorming van een vrijheidscoalitie tegen de politieke islam.
5 sep 13:52
In Marokko is enkele weken geleden ophef ontstaan over de aanwezigheid van mycotoxinen in Marokkaanse couscous. Dat bleek echter niet zo te zijn.
17 aug 13:05
In Marokko is ophef ontstaan nadat sommige nieuwsbronnen naar buiten brachten dat de couscous in Marokko een gezondheidsrisico met zich meebrengt wegens verontreiniging.
12 aug 12:26
Negentien toeristen, onder wie vijf Nederlanders, zijn in Berlijn erg ziek geworden na het eten van een broodje kebab.
23 mei 19:42
Tien verdachten die betrokken zijn geweest bij het verkopen van bedorven vlees hebben hun straffen gehoord.
16 mei 13:17
Duizenden artsen en apothekers in Marokko zijn van plan om te staken op 25 mei.
5 mei 14:09
Carl Taylor is een Britse tandarts uit Bradford en reist binnenkort met een groep collega's af naar Marokko om kinderen te helpen.
3 mei 15:15
Een medisch team van artsen en verpleegkundigen in de publieke sector heeft samen met vrijwilligers een mooi team gevormd met het maatschappelijk middenveld om gratis medische hulp te bieden.
1 feb 14:45
Het aantal pasgeborenen in Brazilië met een abnormaal klein hoofd als gevolg van het zikavirus is gestegen naar 4.074 gevallen.
13 nov 6:10
Het wordt voor Marokkaanse exporteurs steeds moeilijker om verse Marokkaanse munt te exporteren naar Europese landen.
23 mrt 12:54
Om te voorkomen dat jongeren te makkelijk in aanraking komen met de elektronische sigaret, scherpt staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid) de regels aan.
4 jul 17:35
Marokko staat voor grote uitdagingen in de poging om de gezondheidszorg voor psychische patiënten te verbeteren.
19 mrt 17:21
De minister van Volksgezondheid Houssine El Ouardi is woedend. Hij deed in de Tweede Kamer verhaal van een schokkende ontdekking in Casablanca. Daar werden verlopen medicijnen ontdekt die dateren uit het jaar 1973.
<< < 3 4 5 6 7 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi