Laatste nieuws over vrouwen
201 t/m 220 (van 484 artikelen)
12 sep 16:22
Unicef heeft na onderzoek zorgwekkende cijfers gepubliceerd over huiselijk geweld en seksuele intimidatie.
7 jul 20:54
Je zou het niet denken, maar mannen zijn emotioneler dan vrouwen
3 jul 18:38
Een televisiereclame van Addoha vastgoedgroep in Marokko heeft veel stof doen opwaaien.
12 jun 16:09
De aanhoudende oorlog in Syrië heeft honderdduizenden het leven gekost. Voor Syriërs die nog leven is het elke dag overleven in een land vol barbaren.
20 mei 17:55
De verschillen tussen man en vrouw reiken toch verder dan we dachten.
20 mei 17:05
Marokko staat met het toelaten van vrouwen tot de Koninklijke Marineschool voor een historisch moment.
1 mei 17:42
Tussen twee vrouwelijke buschauffeurs uit België liep het tijdens het werk flink uit de hand. De twee weigerden elkaar voorrang te geven en stonden bijna een half uur stil.
10 apr 14:01
Het komst steeds vaker voor dat in een huishouden vrouwen meer verdienen dan hun mannelijke partner.
3 apr 18:21
Een groot deel van de werkende vrouwen blijkt gepest te worden. De pestkoppen op de werkvloer blijken verrassend genoeg vaker vrouwelijke collega's te zijn.
1 apr 16:56
Voor veel vrouwen in Marokko is het zwemmen of verzuipen. In het noorden komt dit tot uiting in het draaien van zware dagen als verbindingspunt tussen Melilla en Marokko om een zakcentje te kunnen verdienen.
26 mrt 18:45
Voor vrouwen die onder stress staan is de kans op onvruchtbaarheid twee keer zo hoog. Dat blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek van de Ohio State University.
20 mrt 16:50
Bij een ernstige zedenzaak in het Noord-Afrikaans land zijn twee tienermeisjes betrokken bij een verkrachting in een klein schuurtje.
18 mrt 18:22
Hoewel ieder mens anders om gaat met druk is er per geslacht wel een duidelijk verschil merkbaar. Zo worden mannen egocentrischer en vrouwen juist socialer van stress.
18 mrt 17:55
Daar El Atfaal (Het huis van de kinderen) is een stichting opgericht door Nederlandse Marokkanen die zich inzetten voor weeskinderen, kankerpatiënten en alleenstaande ouders in Marokko.
11 mrt 15:21
Afgelopen weekend stond in het teken van Internationale Vrouwendag. Wij als moslim vinden dat het elke dag vrouwendag moet zijn, maar dat terzijde.
7 mrt 16:44
De Marokkaanse tak van Amnesty International heeft een campagne in het leven geroepen om overheidssteun te vergaren voor seksuele vrijheid voor vrouwen.
4 mrt 13:55
Het verbod op het dragen van hoofddoeken tijdens voetbalwedstrijden is na 7 jaar ongedaan gemaakt door de FIFA.
3 mrt 18:47
Meer en meer is de handtas het middelpunt van de outfit geworden.
28 feb 18:47
Volgens beauty-expert Debbie Zwiers hoef je niet altijd last te hebben van puistjes. Met haar tips krijg je die nare rode dingetjes weg. Om de puisten zo efficiënt mogelijk te behandelen heeft Debbie de oorzaken op een rijtje te zetten.
24 feb 18:45
Volgens de centra voor islambekeerlingen is er een opvallende toename van nieuwe moslims in België. Vooral veel Vlaamse vrouwen bekeren zich tot de islam.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi