Laatste nieuws over vrouwen
221 t/m 240 (van 494 artikelen)
26 mrt 18:45
Voor vrouwen die onder stress staan is de kans op onvruchtbaarheid twee keer zo hoog. Dat blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek van de Ohio State University.
20 mrt 16:50
Bij een ernstige zedenzaak in het Noord-Afrikaans land zijn twee tienermeisjes betrokken bij een verkrachting in een klein schuurtje.
18 mrt 18:22
Hoewel ieder mens anders om gaat met druk is er per geslacht wel een duidelijk verschil merkbaar. Zo worden mannen egocentrischer en vrouwen juist socialer van stress.
18 mrt 17:55
Daar El Atfaal (Het huis van de kinderen) is een stichting opgericht door Nederlandse Marokkanen die zich inzetten voor weeskinderen, kankerpatiënten en alleenstaande ouders in Marokko.
11 mrt 15:21
Afgelopen weekend stond in het teken van Internationale Vrouwendag. Wij als moslim vinden dat het elke dag vrouwendag moet zijn, maar dat terzijde.
7 mrt 16:44
De Marokkaanse tak van Amnesty International heeft een campagne in het leven geroepen om overheidssteun te vergaren voor seksuele vrijheid voor vrouwen.
4 mrt 13:55
Het verbod op het dragen van hoofddoeken tijdens voetbalwedstrijden is na 7 jaar ongedaan gemaakt door de FIFA.
3 mrt 18:47
Meer en meer is de handtas het middelpunt van de outfit geworden.
28 feb 18:47
Volgens beauty-expert Debbie Zwiers hoef je niet altijd last te hebben van puistjes. Met haar tips krijg je die nare rode dingetjes weg. Om de puisten zo efficiënt mogelijk te behandelen heeft Debbie de oorzaken op een rijtje te zetten.
24 feb 18:45
Volgens de centra voor islambekeerlingen is er een opvallende toename van nieuwe moslims in België. Vooral veel Vlaamse vrouwen bekeren zich tot de islam.
21 feb 19:29
Gisteren organiseerde de Marokkaanse Vrouwen Vereniging Nederland een interessant debat over vrouwenemancipatie in Amsterdam. In het panel zaten naast Pieter Hilhorst (lijsttrekker PvdA) ook nieuwkomers Yassmine Elksaihi (D66) en Ilham Saadi (PvdA). In Amsterdam is de PvdA al jaren de grootste partij en belangrijker nog: de partij waar de meeste Marokkanen op stemmen. Voor de partij uiterst belangrijk om de stemmen te behouden. Elksaihi moest tijdens het debat opboksen tegen de gevestigde orde en deed dat met verve.
21 feb 19:06
Veel vrouwen ondervinden doorgaans problemen met het inparkeren, het inladen van de boodschappen, kinderwagens en kinderen. Een Turkse ondernemer in Antalya speelde hier creatief op in.
6 feb 18:12
Woensdag hebben verschillende mensenrechtenorganisaties de handen ineengeslagen voor een campagne tegen vrouwengeweld. Hiermee willen ze de regering onder druk zetten om nog meer actie te ondernemen.
4 feb 18:13
Dat mannen en vrouwen een wereld van verschil zijn op bepaalde gebieden staat vast. Dat is niet anders als het aankomt op onze nachtrust.
3 feb 18:08
De speciale VN-rapporteur inzake geweld tegen vrouwen beschreef het wetsontwerp voor de bescherming van vrouwen als 'een belangrijk initiatief'.
28 jan 19:11
Wat veel vrouwen al wisten, blijkt nu uit wetenschappelijk onderzoek naar voren te komen: mannen zijn vergeetachtiger dan vrouwen.
14 jan 15:51
Beyoncé vindt dat er nog steeds geen gelijkheid tussen mannen en vrouwen bestaat.
9 dec 12:36
Een Egyptische rechtbank heeft zaterdag de lange gevangenisstraffen van veertien islamitische vrouwen omdat ze hadden gedemonstreerd fors verlaagd.
11 nov 18:13
Overbeharing komt in Nederland bij één op de tien vrouwen voor.
7 nov 13:21
De enorme stijging van het aantal studenten aan universiteiten wordt vrijwel volledig verklaard doordat steeds meer vrouwen gaan studeren.
<< < 10 11 12 13 14 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi