Laatste nieuws over vrouwen
141 t/m 160 (van 474 artikelen)
23 apr 14:00
Wat is de rol van de vrouw in de Islam? Al jaren wordt er van alles en nog wat beweerd over de moslima. Ze zou onderdrukt zijn en bevrijd moeten worden.
18 apr 16:05
De Afrikaanse Ontwikkelingsbank (AfDB) heeft aangekondigd dat het een investeringsfonds zal lanceren voor vrouwelijk ondernemerschap in Marokko.
17 apr 11:49
De rug gebogen, een kist op de rug en acht uur ononderbroken werken.
9 apr 21:00
Dalila Mosbah richtte Miss Moto Maroc op in 2011 en organiseert ieder jaar een bijeenkomst voor wereldwijde motorliefhebbers in Marrakech.
6 apr 21:00
De missie 'Marokko op het hoogste punt van Afrika' werd onlangs volbracht door de Marokkaanse vlag te hijsen op de ruim 5000 meter hoge Kilimanjaro berg.
6 apr 16:45
Zoals wij gisteren reeds meldde is de nieuwe regering van Marokko benoemd, voor het eerst zijn er van de 39 portefeuilles (inclusief hoofd van de regering) er 9 toegewezen aan vrouwen.
5 apr 10:35
Terwijl de tasjesdief de drie vrouwen van achteren benaderd en 1 tas te pakken krijgt, hebben de vrouwen de dief echter al direct in de gaten.
1 apr 12:30
Vijf Marokkaanse vrouwen hebben zich voorbereid op hun avontuur dat op 30 maart gestart is, het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro.
13 mrt 10:34
Marokko heeft nog een lange weg te gaan voordat het gendergelijkheid bereikt.
12 mrt 14:02
Elke zondagavond kijken miljoenen Arabische mannen en vrouwen naar de gedurfde talkshow Kalam Nawaem - letterlijk ‘vrouwenpraat’.
8 mrt 19:06
Zouden Marokkaanse mannen bereid zijn om van rol te wisselen met hun vrouwen voor één dag, ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag?
8 mrt 10:34
Zineb El Adaoui, wali van de Souss Massa regio (centraal Marokko) is één van de vijf Afrikaanse vrouwen die de "All Africa Female Leadership' prijs zal ontvangen, ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag, aldus de lokale autoriteiten.
6 mrt 17:03
De voetbalclub van El Jadida liet vrouwen zaterdag de wedstrijd tegen het elftal uit Marrakech gratis bijwonen, in aanloop naar de Internationale Vrouwendag op 8 maart.
4 mrt 19:01
Het hogere doel is om de stem en de invloed van de vrouw meer en meer te laten gelden in Afrika.
16 feb 10:35
In Tetouan breken twee vrouwen barrières door te werken in een auto garage.
8 feb 9:18
Het ministerie van Binnenlandse Zaken verzet zich tegen het besluit van de burgemeester van Fez, Driss El Azami, om het mengen van mannen en vrouwen in kapsalons en spa's te verbieden. Het besluit wordt beschouwd als 'ongrondwettelijk en discriminerend'.
13 jan 19:05
Een hoger salaris voor vrouwen na afronding studie dan de mannen!
8 jan 10:01
Op woensdag 1 februari start de NTR met het nieuwe programma 'Op zoek naar de Granaatappel', met koks Nadia Zerouali en Merijn Tol.
6 jan 8:04
Vrouwen die in de Pakistaanse provincie Punjab wonen, kunnen het voortaan met één druk op een knop op hun smartphone melden als ze lastig gevallen worden door mannen.
29 dec 21:50
Maroc Export werd verkozen als de organisatie die het 'Arabische en Afrikaanse Zakenvrouwen Forum' mag organiseren in 2017, tijdens de bestuursvergadering van de 'Arabische Unie voor Promotie van Industriële Export', onder de vleugels van de Arabische Liga.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi