Laatste nieuws over vs
361 t/m 375 (van 1082 artikelen)
24 apr 12:43
De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag zijn solidariteit betuigd met de Armeniërs.
23 apr 17:34
De ouders van Michael Brown, de ongewapende, 18-jarige donkere jongen die in augustus in een voorstad van St. Louis werd doodgeschoten door een blanke politieagent, spannen een rechtszaak aan tegen de stad Ferguson.
17 apr 13:53
In een huis in Phoenix zijn vijf doden gevonden. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Zij waren allen gerelateerd aan elkaar.
16 apr 14:35
Een sekteleider in de Amerikaanse staat Texas is aangeklaagd voor betrokkenheid bij de dood van een jongetje van twee.
8 apr 14:29
Een blanke politieagent uit South Carolina is dinsdag aangeklaagd voor de moord op een donkere man. Dat heeft de burgemeester van North Charleston, Keith Summey, gezegd.
8 apr 14:19
De Verenigde Staten hebben hun wapenleveranties aan de Arabische coalitie die in Jemen tegen sjiitische Houthi-rebellen strijdt versneld.
7 apr 16:38
Michael Juskin is waarschijnlijk de oudste moordenaar ooit nadat hij in New Jersey zijn 88-jarige vrouw Rosalia doodsloeg met een bijl.
7 apr 15:20
De Palestijnen 'staan klaar' om te zien of de Verenigde Naties de 'politieke wil' hebben om een resolutie aan te nemen waarin een einddatum wordt genoemd voor de illegale Israëlische bezetting en waarmee de stichting van een Palestijnse staat mogelijk wordt gemaakt.
3 apr 13:13
Twee Amerikaanse vrouwen zijn donderdag opgepakt op verdenking van het beramen van een terreuraanslag zoals die op de marathon in Boston.
3 apr 12:56
Een man die bijna dertig jaar in de Amerikaanse staat Alabama in de dodencel heeft gezeten komt vrijdag vrij.
3 apr 12:51
De Verenigde Staten, Iran en vijf andere wereldmogendheden hebben na langdurige onderhandelingen in Lausanne overeenstemming bereikt over de opzet van een akkoord dat het voor Iran onmogelijk moet maken om kernwapens te bouwen.
2 apr 13:02
PVV-leider Geert Wilders heeft op 29 april in Washington een ontmoeting met leden van het Amerikaanse Congres.
26 mrt 13:41
De Verenigde Staten hebben Nederland gevraagd twee gedetineerden uit de omstreden gevangenis Guantanamo Bay op te vangen.
21 mrt 16:58
Bij een brand in het stadsdeel Brooklyn in New York zijn zaterdagochtend zeven kinderen om het leven gekomen.
19 mrt 15:08
De regering van de Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag felle kritiek geuit op de partij van de Israëlische zionistenbaas Benjamin Netanyahu.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi