Laatste nieuws over vs
376 t/m 390 (van 1082 artikelen)
18 mrt 19:30
Een man heeft in de Amerikaanse staat North Carolina leden van een Myanmarees gezin aangevallen met een mes.
18 mrt 14:47
Een ex-militair van de Amerikaanse luchtmacht wordt ervan verdacht zich te hebben willen aansluiten bij de groep Daesh.
17 mrt 16:56
Dave Majumdar is een defensie-journalist en schrijft voor National Interest. Hij is van mening dat Marokko de kans moet krijgen om de nieuwste drones in te kunnen slaan.
17 mrt 15:30
De president van de Verenigde Staten, Barack Obama, heeft toegegeven dat zijn land schuldig is aan de ellende die zich nu afspeelt in Syrië en Irak.
16 mrt 12:37
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry sluit onderhandelingen met de Syrische president Bashar Assad niet uit om het geweld in Syrië te doen ophouden.
12 mrt 14:10
Aan het eind van een demonstratie bij het politiebureau in de Amerikaanse stad Ferguson zijn kort na middernacht twee agenten neergeschoten.
11 mrt 14:52
Dit is geen grapje. De senaat van de Amerikaanse staat Utah heeft dinsdag een wet aangenomen die het mogelijk maakt om executies te laten voltrekken door een vuurpeloton.
10 mrt 17:20
Er is opnieuw opvallend weinig aandacht voor een mogelijk haatmisdrijf in de Verenigde Staten.
10 mrt 15:25
In St. Peters in de Verenigde Staten heeft een inbreker het as van een overleden man in zijn mond gedaan. Hij was in de veronderstelling dat het om coke ging.
9 mrt 15:22
De door de Verenigde Staten geleide coalitie heeft zondagnacht luchtaanvallen uitgevoerd op een olieraffinaderij van de groep Daesh, melden activisten.
5 mrt 19:31
Tegen Craig Hicks, de moordenaar van de drie moslims in de Verenigde Staten, ziet waarschijnlijk de doodstraf tegen hem geëist worden.
5 mrt 13:47
De Amerikaanse ambassadeur in Zuid-Korea, Mark Lippert, is bij een aanval door een man met een mes gewond geraakt.
5 mrt 13:30
Leerlingen van openbare scholen in New York krijgen met ingang van het nieuwe schooljaar vrij met het islamitische Offerfeest en Suikerfeest.
19:27
De blanke politieagent die in augustus een donkere tiener doodschoot in het Amerikaanse Ferguson wordt niet vervolgd.
12:55
De politie in de voorstad Ferguson bij St. Louis in Missouri gebruikt onevenredig vaak buitensporig geweld tegen donkere personen en houdt ook veel vaker donkere automobilisten staande dan blanke, ofschoon zij veel minder vaak verboden spullen vervoeren.
<< < 24 25 26 27 28 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi