Laatste nieuws over vs
541 t/m 560 (van 1087 artikelen)
29 apr 15:28
Turkije gaat de Verenigde Staten om de uitlevering van de islamitische geestelijke Fethullah Gülen vragen.
29 apr 13:05
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft maandag excuses aangeboden voor een speech waarin hij zei dat Israël dreigt een 'apartheidsstaat' te worden als een vredesovereenkomst met de Palestijnen uitblijft.
25 apr 18:08
De Verenigde Staten en Zwitserland hebben samen een programma opgezet om een nieuwe manier van strijd tegen terrorisme en radicalisering te testen.
22 apr 12:07
De Verenigde Staten gaan onderzoeken of deze maand dodelijke chemicaliën zijn ingezet in het dorp Kafr Zita.
21 apr 16:12
De Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben hun handen vol aan het fenomeen Tcharmil. Om de strijd vol te kunnen houden krijgt Marokko hulp van een Amerikaans instituut.
21 apr 11:35
Een 16-jarige jongen die zich had verstopt in de wielkast van een vliegtuig heeft een vlucht van vijf uur van Californië naar Hawaii overleefd.
18 apr 12:13
De autoriteiten in de Amerikaanse staat Texas hebben donderdag een inval gedaan bij de boerderij van een sekte die aan polygamie doet.
15 apr 13:41
Twee meisjes van dezelfde leeftijd reageren samen op mooie wijze op de eeuwig durende strijd tussen moslims en joden. Tijdens het optreden reageren op de vooroordelen die er onderling bestaan en dragen vervolgens een krachtige boodschap uit.
15 apr 12:43
Een Russische straaljager heeft afgelopen zaterdag meerdere scheervluchten over een Amerikaans marineschip in de Zwarte Zee gemaakt.
14 apr 12:29
De verdachte van de moord op drie mensen in joodse centra in een voorstad van Kansas City in de Verenigde Staten is een bekende racist.
11 apr 18:18
De in de Verenigde Staten woonachtige Nassim Lahrizi timmert hard aan de weg om een bekende sporter te worden.
11 apr 11:29
Hillary Clinton heeft donderdag door een vrouw een schoen naar zich gegooid gekregen kort nadat ze in een congrescentrum in Las Vegas achter het spreekgestoelte had plaatsgenomen voor een lezing over recycling.
9 apr 16:15
Twintig mensen zijn woensdag gewond geraakt bij een steekpartij op een middelbare school in de Amerikaanse stad Pittsburgh.
9 apr 12:00
Enkele weken geleden bereikte een bericht over opgesloten Saudische prinsessen de buitenwereld. In een exclusieve interview doen de twee prinsessen nu zelf hun verhaal.
9 apr 11:54
Een huwelijk hoort families met liefde samen te brengen maar in praktijk pakt dit niet altijd zo uit. De 20-jarige Elizabeth Rainey vermoorde haar schoonmoeder op brute wijze en is onlangs veroordeeld.
9 apr 11:28
Een universiteit in Boston reikt toch geen eredoctoraat uit aan Ayaan Hirsi Ali.
8 apr 16:35
Nederland is een van de landen die het nauwst samenwerken met de Amerikaanse inlichtingendienst NSA.
4 apr 13:00
Een poging het wereldrecord groepsgewijs parachutespringen te breken in de Amerikaanse staat Arizona is donderdag een deelnemer fataal geworden.
4 apr 12:57
Amerikaanse politici moeten meer yoga beoefenen en comedy-series bekijken om zo hun irrationele obsessie om Rusland te willen straffen te verminderen.
3 apr 14:38
De Amerikaanse regering heeft in zijn welhaast eeuwige strijd tegen het communistische Cuba een Cubaanse versie van Twitter gecreëerd.
<< < 26 27 28 29 30 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi