Laatste nieuws over vs
41 t/m 60 (van 1087 artikelen)
19 jun 14:08
President Donald Trump heeft officieel bekendgemaakt opnieuw de presidentskandidaat voor de Republikeinen te willen zijn. In de staat Florida trapte de zittende president zijn campagne voor herverkiezing in 2020 af.
19 jun 7:02
De waarnemend Amerikaanse minister van Defensie Patrick Shanahan heeft zich teruggetrokken. In zijn plaats wordt onderminister Mark Esper nu minister van Defensie, heeft president Trump dinsdag bekendgemaakt op Twitter.
18 jun 12:02
De operatie is 'voor verdedigingsdoeleinden om bedreigingen van lucht-, zee- en grondgebonden aan te pakken', zegt het Pentagon
5 jun 11:07
Marokko staat volgens New Food Magazine op de negende plaats van fruit- en groente in blik leveranciers aan de Verenigde Staten
3 jun 15:33
Momenten voordat Air Force One landde op Stansted in Engeland, plaatste Donald Trump twee tweets die de burgemeester van Londen bekritiseerden.
2 jun 16:09
De Verenigde Staten zijn bereid om zonder voorwaarden vooraf met Iran te gaan praten over het verminderen van de spanningen tussen de twee landen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zondag gezegd.
1 jun 1:15
Een schutter in Virginia Beach heeft vrijdag het vuur geopend in een gemeentegebouw van de Amerikaanse kustplaats. Daarbij zijn zeker elf doden gevallen, meldt de politie. De dader is gedood en handelde naar verluidt alleen.
31 mei 16:15
Iran is met zijn nucleaire activiteiten binnen de grenzen gebleven die het land heeft afgesproken met diverse grootmachten.
30 mei 12:54
Turkije heeft NASA-wetenschapper Serkan Gölge vrijgelaten. Dat heeft de vrouw van Amerikaan van Turkse afkomst woensdag gezegd.
29 mei 18:09
Een duurzame vrede in het Midden-Oosten is alleen mogelijk met de oprichting van een Palestijnse staat op land dat door Israël is veroverd in de oorlog van 1967 en met Oost-Jeruzalem als hoofdstad.
29 mei 9:48
De sabotage eerder deze maand van vier schepen voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten is volgens de VS vrijwel zeker het werk van Iran. Bij de actie raakte onder andere twee olietankers van Saudi-Arabië zwaar beschadigd.
26 mei 10:13
Moskeeën in Californië, Connecticut en Queens zijn het doelwit geweest van brandstichting en vandalisme
25 mei 14:13
Iran dreigt Amerikaanse oorlogsschepen tot zinken te brengen met "geheime wapens". Teheran reageerde zaterdag op de aankondiging van de VS dat die ongeveer 1500 extra militairen naar het Midden-Oosten sturen vanwege de oplopende spanningen met Iran.
25 mei 10:44
De Amerikaanse president Donald Trump wil buiten het Congres om voor miljarden aan wapens verkopen aan Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat hebben meerdere Congresleden vrijdag gemeld.
24 mei 18:50
De Amerikaanse president Donald Trump stuurt wegens de toenemende spanningen met Iran ongeveer 1500 extra militairen naar het Midden-Oosten.
21 mei 12:49
Het Westen is in de afgelopen vijftien jaar 112 keer doelwit geweest van een jihadistische aanslag. Van alle aanslagen vond 70 procent plaats in vier landen: Frankrijk, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.
19 mei 11:17
Een jaar nadat de VS haar ambassade verhuisde naar Jeruzalem heeft alleen Guatemala het voorbeeld van Trump gevolgd.
18 mei 15:08
De spanningen tussen Washington en Iran zijn de afgelopen dagen opgelopen.
17 mei 16:17
Marokko zal de komende twee jaar AH-64 Apache militaire helikopters van de VS kopen.
16 mei 0:02
De Amerikaanse president Donald Trump voorspelt dat Iran op korte termijn alsnog naar de onderhandelingstafel komt. "Ik weet zeker dat Iran snel zal willen praten", schrijft hij op Twitter.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi