Laatste nieuws over vs
31 t/m 45 (van 1082 artikelen)
21 jun 19:52
De Verenigde Staten hebben de andere leden van de VN-Veiligheidsraad opgeroepen om maandag bijeen te komen voor overleg over Iran. Dat hebben diplomaten in New York vrijdag gemeld.
21 jun 11:06
KLM vliegt voorlopig niet door een deel van het Iraanse luchtruim. De actie is het gevolg van het op grote hoogte neerschieten van een Amerikaanse drone door Iran.
20 jun 19:46
De Amerikaanse senaat heeft tegen de verkoop van Amerikaanse wapens aan Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië gestemd. Het gaat om een leverantie ter waarde van ruim 8 miljard dollar (7,1 miljard euro).
20 jun 17:45
De Amerikaanse president Donald Trump heeft het neerschieten van een Amerikaanse drone door Iran scherp veroordeeld. "Iran heeft een grote fout gemaakt", schreef hij op Twitter.
19 jun 21:28
Er is geen reden om oorlog te voeren met de VS, zei een Iraanse functionaris van de Iraanse regering woensdag.
19 jun 14:08
President Donald Trump heeft officieel bekendgemaakt opnieuw de presidentskandidaat voor de Republikeinen te willen zijn. In de staat Florida trapte de zittende president zijn campagne voor herverkiezing in 2020 af.
19 jun 7:02
De waarnemend Amerikaanse minister van Defensie Patrick Shanahan heeft zich teruggetrokken. In zijn plaats wordt onderminister Mark Esper nu minister van Defensie, heeft president Trump dinsdag bekendgemaakt op Twitter.
18 jun 12:02
De operatie is 'voor verdedigingsdoeleinden om bedreigingen van lucht-, zee- en grondgebonden aan te pakken', zegt het Pentagon
5 jun 11:07
Marokko staat volgens New Food Magazine op de negende plaats van fruit- en groente in blik leveranciers aan de Verenigde Staten
3 jun 15:33
Momenten voordat Air Force One landde op Stansted in Engeland, plaatste Donald Trump twee tweets die de burgemeester van Londen bekritiseerden.
2 jun 16:09
De Verenigde Staten zijn bereid om zonder voorwaarden vooraf met Iran te gaan praten over het verminderen van de spanningen tussen de twee landen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zondag gezegd.
1 jun 1:15
Een schutter in Virginia Beach heeft vrijdag het vuur geopend in een gemeentegebouw van de Amerikaanse kustplaats. Daarbij zijn zeker elf doden gevallen, meldt de politie. De dader is gedood en handelde naar verluidt alleen.
31 mei 16:15
Iran is met zijn nucleaire activiteiten binnen de grenzen gebleven die het land heeft afgesproken met diverse grootmachten.
30 mei 12:54
Turkije heeft NASA-wetenschapper Serkan Gölge vrijgelaten. Dat heeft de vrouw van Amerikaan van Turkse afkomst woensdag gezegd.
29 mei 18:09
Een duurzame vrede in het Midden-Oosten is alleen mogelijk met de oprichting van een Palestijnse staat op land dat door Israël is veroverd in de oorlog van 1967 en met Oost-Jeruzalem als hoofdstad.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi