Laatste nieuws over vs
101 t/m 120 (van 1087 artikelen)
22 dec 8:05
'African Lion' is een gezamenlijke militaire oefening tussen de Marokkaanse Koninklijke Strijdkrachten (FAR) en het Amerikaanse leger.
11 dec 11:50
Het Witte Huis noemt het "betreurenswaardig" dat de Palestijnen niet meer om de tafel willen met vicepresident Mike Pence.
10 dec 19:03
Libanese ordetroepen hebben zondag traangas en waterkanonnen ingezet tegen betogers bij de Amerikaanse ambassade in Beiroet.
4 dec 9:20
De Verenigde Staten staan niet langer achter een intentieverklaring van de Verenigde Naties over de vluchtelingenproblematiek.
24 okt 17:51
De Verenigde Staten gaan maatregelen en sancties nemen tegen Myanmar wegens de behandeling van de Rohingya.
9 okt 9:20
Het besluit volgt nadat woensdag een Turkse medewerker van het Amerikaanse consulaat in Istanbul werd aangehouden.
17:02
Erdogan stelde dit indirect voor.
8 sep 8:04
De twee ambtenaren ontmoetten elkaar gisteren in het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington.
19 jul 19:03
De jonge Marokkaanse Yassine El Hamzaoui werd gedood in de stad Kissimmee in Florida (zuidoost-Verenigde Staten) door een verdwaalde kogel.
14 jul 16:49
Er zijn vier jonge middelbare scholieren door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken geselecteerd om deel te nemen aan een zomer uitwisselingsprogramma in de Verenigde Staten.
13 jul 8:05
Royal Air Maroc (RAM) meldt middels een verklaring dat het verbod op het meenemen van laptops en andere grote elektronische apparaten in de cabine op vluchten tussen Marokko en de Verenigde Staten (VS) vandaag eindigt.
30 jun 8:05
Het inreisverbod van de Amerikaanse president Donald Trump wordt vrijdag om 02.00 uur Nederlandse tijd van kracht.
26 jun 14:59
Het Amerikaanse hooggerechtshof buigt zich vandaag over het voorgenomen inreisverbod van president Donald Trump voor inwoners uit zes landen met een overwegend Islamistische bevolking.
16 jun 8:05
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is kwaad om de arrestatie van twee van zijn veiligheidsmensen in de Verenigde Staten.
12 jun 20:46
De Amerikaanse staat Maryland en het District of Columbia (D.C.), waar hoofdstad Washington onder valt, slepen president Donald Trump voor de rechter.
29 mei 8:04
De Verenigde Staten gaan wellicht laptops weren uit de vliegtuigcabines op alle vluchten het land in én uit.
2 mei 8:04
De Verenigde Staten waarschuwen voor een hoger risico op terroristische aanvallen in Europa deze zomer.
20 apr 14:30
Rusland ontkent dat een denktank onder leiding van president Vladimir Poetin plannen had ontwikkeld om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden.
7 apr 13:00
Het Amerikaanse leger heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een aanval met meer dan vijftig Tomahawk-raketten uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.
27 feb 13:05
Een van de ontvoerders van de Amsterdamse tweejarige Insiya is afgelopen week in de Verenigde Staten aangehouden.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi