Laatste nieuws over vs
121 t/m 140 (van 1084 artikelen)
13 feb 21:56
Al Massae meldt vandaag dat er oefeningen van de Marokkaanse, Afrikaanse en Amerikaanse legers aan de gang zijn in de omgeving van Agadir, in het kader van AFRICOM.
11 feb 14:58
Een student en atleet uit Quebec zegt dat hij niet zeker weet waarom hem de toegang werd geweigerd tot de Verenigde Staten na een vijf uur durend verhoor, waarin hij werd ondervraagd over religie en zijn Marokkaanse roots.
8 feb 15:01
De Amerikaanse president Donald Trump heeft met zijn Turkse ambtsgenoot Tayyip Erdogan afgesproken dat de landen samen optrekken om de Syrische steden Raqqa en al-Bab te bevrijden van Daesh.
29 jan 16:29
Premier Mark Rutte is tegen het Amerikaanse inreisverbod voor inwoners van zeven moslimlanden. Hij wijst het af en betreurt het, zo laat hij zondag weten in een gezamenlijke verklaring met minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Partijen hadden Rutte opgeroepen krachtig stelling te nemen.
29 jan 14:45
Grote Amerikaanse techbedrijven zijn van leer getrokken tegen de maatregel van president Donald Trump om mensen uit zeven islamitische landen niet langer toe te laten tot de Verenigde Staten.
29 jan 12:23
Een federale rechter in New York heeft het nieuwe inreisverbod van president Trump deels opgeschort.
29 jan 10:00
Amnesty International heeft zaterdag gewaarschuwd dat een Amerikaans inreisverbod voor vluchtelingen en immigranten 'catastrofale consequenties' zal krijgen. Luisterend naar de regering-Trump, aldus de mensenrechtenorganisatie, wordt onze grootste vrees nu bewaarheid.
28 jan 19:38
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken is bezorgd over de rechtmatigheid en de praktische gevolgen van het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners uit zeven islamitische landen.
28 jan 17:45
Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zaterdag zeven passagiers die op weg waren naar de Verenigde Staten geweigerd mee te nemen wegens het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners uit zeven islamitische landen.
6 jan 20:10
Een schietpartij op de internationale luchthaven van de Amerikaanse stad Fort Lauderdale (Florida) heeft vrijdag zeker drie levens geëist.
26 dec 9:24
De aanklachten tegen Saad Lamjarred in de Verenigde Staten zijn officieel van de baan, volgens de advocaat van de eiser, Rifat Harb.
11 dec 18:45
Rusland en de Verenigde Staten hebben zondag een gezamenlijk voorstel gedaan voor een veilige aftocht van rebellen en burgers uit het door Syrische regeringstroepen belegerde deel van Aleppo.
5 dec 20:17
De Russische regering heeft maandag aangekondigd met de Verenigde Staten te gaan praten over terugtrekking van rebellen uit de Syrische stad Aleppo.
4 dec 16:00
De Russische president Poetin vindt de nieuwe president van de Verenigde Staten een verstandige man die snel zijn verantwoordelijkheden zal begrijpen.
3 dec 17:02
Criminelen hebben tien jaar lang een nepambassade van de Verenigde Staten gerund in Ghana.
24 nov 17:06
De Koninklijke Landmacht heeft vorige week een nieuwe lading nieuwe wapens gekregen.
14 nov 19:05
Turken die in de Verenigde Staten wonen of naar dat land willen reizen worden door het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken gewaarschuwd voor racistische aanhangers van aankomend president Donald Trump en voor demonstraties tegen Trump.
08:22
Jonge Amerikanen zijn zo ontevreden over de presidentskandidaten, dat ze in een peiling hebben aangegeven nog liever door een enorme meteoor te worden geraakt dan Trump of Clinton in het Witte Huis te zien.
18 okt 13:03
De Verenigde Staten hebben de 45-jarige Mohamedou Ould Slahi uit het mensonterende gevangeniscomplex Guantanamo op Cuba vrijgelaten.
17 okt 21:00
De Marokkaanse ingenieur Mounir Ihssane heeft een mooie functie weten te bemachtigen bij vliegtuigbouwer Boeing.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi