Laatste nieuws over vs
106 t/m 120 (van 1082 artikelen)
13 jul 8:05
Royal Air Maroc (RAM) meldt middels een verklaring dat het verbod op het meenemen van laptops en andere grote elektronische apparaten in de cabine op vluchten tussen Marokko en de Verenigde Staten (VS) vandaag eindigt.
30 jun 8:05
Het inreisverbod van de Amerikaanse president Donald Trump wordt vrijdag om 02.00 uur Nederlandse tijd van kracht.
26 jun 14:59
Het Amerikaanse hooggerechtshof buigt zich vandaag over het voorgenomen inreisverbod van president Donald Trump voor inwoners uit zes landen met een overwegend Islamistische bevolking.
16 jun 8:05
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is kwaad om de arrestatie van twee van zijn veiligheidsmensen in de Verenigde Staten.
12 jun 20:46
De Amerikaanse staat Maryland en het District of Columbia (D.C.), waar hoofdstad Washington onder valt, slepen president Donald Trump voor de rechter.
29 mei 8:04
De Verenigde Staten gaan wellicht laptops weren uit de vliegtuigcabines op alle vluchten het land in én uit.
2 mei 8:04
De Verenigde Staten waarschuwen voor een hoger risico op terroristische aanvallen in Europa deze zomer.
20 apr 14:30
Rusland ontkent dat een denktank onder leiding van president Vladimir Poetin plannen had ontwikkeld om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden.
7 apr 13:00
Het Amerikaanse leger heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een aanval met meer dan vijftig Tomahawk-raketten uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.
27 feb 13:05
Een van de ontvoerders van de Amsterdamse tweejarige Insiya is afgelopen week in de Verenigde Staten aangehouden.
26 feb 15:00
De Syrische filmmaker Khaled Khatib kan toch niet de Oscar-uitreiking in Los Angeles bijwonen.
16 feb 20:35
Het vooralsnog door rechters getorpedeerde inreisverbod voor mensen uit bepaalde moslimlanden, wordt volgende week door een andere maatregel vervangen.
14 feb 8:05
Een rechter in Washington heeft maandag bepaald dat de aanleg van het laatste stuk van de beruchte Dakotapijpleiding voor olietransport gewoon kan doorgaan. Een groep indianen uit het bewuste gebied had de rechter in het District of Columbia verzocht de aanleg te laten stoppen.
13 feb 21:56
Al Massae meldt vandaag dat er oefeningen van de Marokkaanse, Afrikaanse en Amerikaanse legers aan de gang zijn in de omgeving van Agadir, in het kader van AFRICOM.
11 feb 14:58
Een student en atleet uit Quebec zegt dat hij niet zeker weet waarom hem de toegang werd geweigerd tot de Verenigde Staten na een vijf uur durend verhoor, waarin hij werd ondervraagd over religie en zijn Marokkaanse roots.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi