Laatste nieuws over vs
161 t/m 180 (van 1084 artikelen)
31 aug 12:00
Vijf agenten in Chicago hangt ontslag boven het hoofd vanwege hun rol bij de dood van een donkere tiener.
29 aug 17:54
Het Marokkaans gerecht khli3, vaak gebruikt als ontbijt, is in Marokko zeer geliefd en tegelijkertijd een gehaat product.
25 aug 16:38
Mohamed Rabii heeft tijdens de Olympische Spelen in Rio de Amerikaanse bokser Floyd Mayweather ontmoet.
20 aug 17:05
Een Amerikaan is tot levenslang veroordeeld voor het verkrachten en vermoorden van een 100-jarige vrouw.
17 aug 12:08
In een toespraak in de staat Wisconsin heeft Donald Trump de donkere bevolking beloofd dat hij hun banen gaat beschermen.
17:59
Een 24-jarige Marokkaan, die ook de Amerikaanse nationaliteit heeft, is in Casablanca gearresteerd nadat hij een 'sociale' hack uitvoerde.
12:49
Vijftien gevangenen mogen de Guantanamo gevangenis verlaten. Ze worden naar de Verenigde Arabische Emiraten gestuurd.
14 aug 11:12
In New York is een imam en zijn assistent op klaarlichte dag doodgeschoten. Zij hadden de moskee net verlaten na een gebed.
11 aug 13:27
Een slecht aangesloten jacuzzi heeft vorig jaar een vernietigende natuurbrand veroorzaakt in de Amerikaanse staat Californië.
10 aug 13:38
De politie in Los Angeles heeft dinsdag (lokale tijd) toegegeven dat ze een fout heeft gemaakt door vorige maand een ongewapende donkere man dood te schieten.
5 aug 11:47
De Amerikaanse politie heeft een vader van een vijftien maanden oude tweeling gearresteerd nadat de kinderen waren overleden door hitte in de auto waarin ze waren achtergelaten.
4 aug 11:54
De juridische strijd in de Verenigde Staten over de vraag of transgenders wel of niet zelf mogen beslissen naar welk toilet ze gaan, is nog niet beslecht.
2 aug 13:29
Een man en een vrouw uit Arizona hebben hun kind alleen thuis gelaten, zodat zij in de wijk Pokémon Go konden spelen.
1 aug 12:58
Het Marokkaans leger heeft voor komend jaar een steunbedrag van 33 miljoen dollar gekregen van de Verenigde Staten.
28 jul 17:36
De Verenigde Staten zijn verontrust over het plan van de zionistische apartheidsstaat Israël om nog eens 323 huizen in illegale Joodse nederzettingen in Oost-Jeruzalem te bouwen.
28 jul 13:22
Een man uit de Verenigde Staten moet het bezuren dat hij op Facebook heeft lopen opscheppen.
24 jul 16:10
Bij een schietpartij in een appartementencomplex in het Texaanse stadje Bastrop zijn zaterdag (lokale tijd) vier mensen om het leven gekomen, onder wie een kind.
17:12
AMSTERDAM - Pokémon Go, het populaire spelletje voor de smartphone, is nu ook in Nederland en België beschikbaar. Dat hebben de makers zaterdag bekendgemaakt. Ook in tal van andere Europese landen kan het spel nu via de App Store van Apple en Google Play worden gedownload.
8 jul 16:06
Een van de verdachten van de dodelijke schietpartij in de Amerikaanse stad Dallas van donderdagavond wilde naar eigen zeggen blanke mensen doden, en dan vooral politieagenten.
8 jul 11:56
De verdachte die zich in een parkeergarage heeft verschanst na de fatale schietpartij in de Texaanse stad Dallas is uitgeschakeld, meldt nieuwszender CNBC op gezag van bronnen.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi