Laatste nieuws over vvd
1 t/m 20 (van 313 artikelen)
31 okt 18:35
Premier Mark Rutte heeft op de G20-top met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gesproken over diens dreigement om tien ambassadeurs het land uit te zetten, onder wie de Nederlandse.
8 jun 15:57
Het terughalen afgelopen weekeinde van een vrouwelijke 'uitreiziger' die zich in Syrië bij terreurbeweging Daesh aansloot, kon veilig en verantwoord plaatsvinden.
11:55
Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben een brandbrief gestuurd naar de Tweede Kamer. In de brief eisen ze dat VVD-leider Mark Rutte opstapt.
5 apr 11:03
PVV-Kamerlid Martin Bosma heeft zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer. Dat maakte hij bekend op Twitter.
3 apr 19:06
VVD-leider Mark Rutte wil aanblijven, ondanks de partijen die zeggen niet met hem in een kabinet te willen.
30 mrt 15:34
Voorzitter Khadija Arib sprak bij het afscheid van vertrekkende Tweede Kamerleden warme woorden uit voor haar voormalig partijleider Lodewijk Asscher.
22 mrt 17:54
FVD-leider Thierry Baudet ziet voor zijn extreemrechte partij geen rol weggelegd in een nieuw kabinet.
18 mrt 1:48
De liberalen winnen de verkiezingen. De VVD van Mark Rutte wordt opnieuw de grootste partij. Maar de nieuwe D66-leider Sigrid Kaag is met een verrassende winst van 8 zetels de grote winnaar.
11 mrt 23:10
Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid door zich niet te laten interviewen in het televisieprogramma Nieuwsuur.
13 feb 3:33
Premier Mark Rutte gaat ook niet met de PVV in een nieuw kabinet zitten.
10 feb 23:20
Premier Mark Rutte wil niet met Forum voor Democratie van Thierry Baudet in een nieuw kabinet gaan zitten.
13 nov 1:30
Het komt bijna nooit voor dat een Kamerlid in de Tweede Kamer geen steun krijgt van andere Kamerleden om een motie in te dienen.
9 nov 19:03
Als het aan de VVD ligt wordt het strafbaar om een religieus huwelijk te sluiten, zonder eerst voor de wet te trouwen.
8 jun 10:50
Regeringspartij D66 vindt dat het toepassen van de nekklem door de politie moet worden verboden. De partij komt met dat voorstel naar aanleiding van de dood van George Floyd in Minneapolis.
15 mei 8:22
Kiezers waarderen de corona-aanpak van het kabinet en dat levert vooral de grootste coalitiepartij VVD steun op, blijkt uit de jongste peiling van I&O Research.
13 mei 10:35
De VVD wil weten welke leden van haar jongerenorganisatie JOVD zich schuldig hebben gemaakt aan de verspreiding van racistische en nazistische plaatjes in whatsapp-groepen.
31 mrt 17:16
De VVD kan sinds het begin van de coronacrisis rekenen op flink meer steun. Dat is vooral te danken aan het vertrouwen dat premier Mark Rutte inboezemt, concluderen twee opiniepeilers.
1 mrt 9:49
Een meerderheid van de Nederlanders vindt dat de dreiging van het coronavirus wordt overdreven door de media, meldt opiniepeiler Maurice de Hond van Peil. nl op basis van onderzoek.
23 feb 10:27
In de Nederlandse samenleving is opnieuw sprake van verzuiling. Dat blijkt volgens opiniepeiler Maurice de Hond uit de huidige politieke voorkeuren.
16 feb 14:17
In een versplinterd politiek landschap heeft het weinig zin om allerlei partijen uit te sluiten, vindt fractievoorzitter van het CDA Pieter Heerma.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi