Laatste nieuws over wapen
1 t/m 20 (van 266 artikelen)
21 sep 17:47
De Europese Unie legt voor het eerst sancties op aan schenders van het wapenembargo voor Libië.
14 sep 17:35
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil meedoen met de landelijke pilot waarbij buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een wapenstok krijgen.
25 aug 21:36
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben naar verluidt de ontmoeting met Israël afgezegd uit protest tegen het verzet van Israël tegen de verkoop van F-35-straaljagers aan Abu Dhabi
20 aug 0:00
Het Pentagon heeft de verkoop van de gevechtsvliegtuigen aan het Marokkaanse leger goedgekeurd.
18 aug 13:24
Israël heeft afwijzend gereageerd op berichten dat de recente overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten de weg zou vrijmaken voor een "enorme" Amerikaanse wapenverkoop aan die golfstaat.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
11 aug 3:51
De goedkeuring van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo voor een wapendeal met enkele Arabische Golfstaten, was niet strijdig met de wet.
6 aug 18:56
Amerikaanse aanklagers binden de strijd aan met de organisatie die een groot verdediger is van wapenbezit voor Amerikaanse burgers, de politiek invloedrijke National Rifle Association (NRA).
8 jul 14:02
Het Verenigd Koninkrijk wil ondanks internationale bezorgdheid weer wapens gaan leveren aan Saoedi-Arabië.
1 jul 10:54
NEW YORK (ANP/RTR/Bloomberg) - De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft er dinsdag bij de VN-Veiligheidsraad op aangedrongen het wapenembargo tegen Iran te verlengen.
5 jun 16:01
Meer buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) kunnen voortaan een wapenstok krijgen. Als de burgemeester, politie en justitie het nodig vinden, krijgen ze die.
28 mei 18:48
Een politieagent greep woensdag op het politiebureau in Bouznika naar het dienstwapen van een collega en schoot zichzelf door het hoofd.
13 mei 12:54
Na zes schietpartijen in korte tijd komt de politie in de regio Rotterdam met een speciale 06-lijn voor anonieme tips die leiden tot de vondst van vuurwapens. Tips kunnen een beloning opleveren van 750 euro.
11 mei 18:30
Tijdens huiszoekingen bij de man werden drie jachtgeweren en munitie aangetroffen.
10 mei 14:05
In de Syrische regio Idlib zijn meer dan twintig strijders omgekomen door gevechten tussen het regeringsleger en rebellen.
4 mei 16:48
Amsterdam komt met gerichte kleinschalige controles om het wapenbezit terug te dringen.
1 mei 1:03
Canada gaat elf categorieën aanvalsgeweren verbieden. Dat zeggen medewerkers van de regering. Het gaat om wapens die vaak worden gebruikt bij schietpartijen.
29 apr 17:19
Volgens experts voedt de verkoop van wapens aan Riyad de Britse schatkist te midden van economische onzekerheden als gevolg van de Brexit en de coronacrisis
20 apr 10:26
De politie heeft in 2019 bijna zeventig schietincidenten meer geregistreerd dan een jaar eerder.
11 apr 11:22
De Verenigde Staten hebben hun in Duitsland gestationeerde kernwapens gemoderniseerd, meldt het Duitse tijdschrift Der Spiegel. De geheime operatie heeft volgens het blad al in het najaar van 2019 plaatsgevonden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi