Laatste nieuws over washington
1 t/m 20 (van 167 artikelen)
2 mei 0:55
De NAVO en de EU hebben zich volgens de Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken neergelegd bij de dominantie van Washington.
26 mrt 9:00
De Nederlandse regisseur Roel Reiné gaat een nieuwe serie maken voor History Channel.
9 mrt 11:58
De Amerikaanse staatssecretaris Wendy Sherman heeft dinsdag in Rabat opnieuw de steun van Washington voor het Marokkaanse autonomieplan bevestigd.
17 feb 21:17
Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank houden nog deels vast aan onlinebijeenkomsten voor hun voorjaarsvergaderingen.
1 dec 11:05
De Omicron-variant van het coronavirus wordt in steeds meer landen vastgesteld.
24 nov 16:01
Techconcern Apple heeft een aanklacht ingediend tegen een bedrijf dat in opdracht van overheden iPhones hackt.
19 nov 20:36
De regering-Biden is niet van plan om de militaire samenwerking met Marokko af te laten hangen van Rabat's aanvaarding van een 'vredesplan' in de Sahara.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
4 aug 22:54
Vrijwel alle buitenlandse reizigers naar de Verenigde Staten zullen volledig gevaccineerd moeten zijn tegen het coronavirus. Volgens het persbureau Reuters gaat de regering-Biden dit eisen.
3 aug 21:00
Bij een schietpartij in de buurt van het Amerikaanse ministerie van Defensie, het Pentagon in Arlington bij Washington, is dinsdag een politieman gedood.
21 jul 13:16
ony Pictures werkt aan een televisieserie over het leven van activist Malcolm X.
13 jul 1:06
De Amerikaanse gezondheidswaakhond FDA waarschuwt voor een nieuwe, ernstige bijwerking bij het coronavaccin van Janssen (Johnson & Johnson).
11 jul 13:56
China is boos op de Verenigde Staten vanwege de "onredelijke onderdrukking" van Chinese bedrijven, nu Washington meer bedrijven uit China op de zwarte lijst heeft gezet.
5 jul 12:37
De Amerikaanse president Joe Biden en de Israëlische president Reuven Rivlin ontmoetten elkaar vorige week in het Witte Huis.
17 jun 19:07
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft na bijna twintig jaar zijn goedkeuring ingetrokken voor de oorlog in Irak.
19 mei 10:51
De Amerikaanse toppolitica Nancy Pelosi heeft tot woede van China aangedrongen op een gedeeltelijke boycot van de Olympische Spelen van 2022.
1 mei 19:49
In de Amerikaanse krant The Washington Post werd vrijdag een opiniestuk gepubliceerd over de persvrijheid in Marokko.
27 apr 19:18
De onderhandelingen in Wenen over het Iraanse nucleaire programma gaan een versnelling hoger, hebben diplomaten uit onder meer Iran gezegd.
17 apr 9:44
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dit jaar waarschijnlijk toch meer erkende vluchtelingen toelaten.
17 apr 0:44
De regering van president Joe Biden komt terug van het voornemen veel meer erkende vluchtelingen toe te laten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi