Laatste nieuws over washington
21 t/m 40 (van 167 artikelen)
14 apr 21:45
De NAVO wil in september weg zijn uit Afghanistan. Als de terugtrekking op tijd wordt afgerond, is het Nederlandse leger bijna twintig jaar actief geweest in Afghanistan.
13 apr 18:19
De Verenigde Staten gaan hun troepen in Afghanistan dit jaar terugtrekken. Volgens de krant The Washington Post heeft president Joe Biden besloten dat het vertrek op 11 september zal zijn afgerond.
12 apr 10:16
Iran houdt aartsrivaal Israël verantwoordelijk voor sabotage van de nucleaire installatie Natanz.
12 apr 5:51
Israël speelde een rol in de terreuraanslag op de belangrijke Iraanse nucleaire installatie in Natanz.
11 apr 18:03
De belangrijke Iraanse nucleaire installatie in Natanz was doelwit van "anti-nucleair terrorisme".
11 apr 10:15
Een ongeluk heeft zich voorgedaan in de kerncentrale van Natanz in Iran, melden lokale media.
2 apr 21:32
Een agent bij het Amerikaanse parlementsgebouw Capitool in de hoofdstad Washington is om het leven gekomen door een incident met een automobilist die op hem inreed en daarna een veiligheidsbarrière ramde.
3 mrt 9:17
Steeds meer Amerikaanse staten versoepelen hun lockdownmaatregelen. Michigan maakte bekend dat vanaf vrijdag meer mensen toegelaten mogen worden in restaurants en andere bedrijven.
3 mrt 5:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
2 mrt 17:11
De FBI ziet de bestorming van het Capitool als binnenlands terrorisme. Zo'n achthonderd aanhangers van toenmalig president Donald Trump drongen op 6 januari het parlementsgebouw in Washington binnen.
27 feb 13:23
Witte Huis-adviseur Sameera Fazili heeft woensdag een deel van de persconferentie in het Witte Huis verzorgt
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
19 feb 9:48
Iran heeft vrijdag herhaald dat alle Amerikaanse sancties van tafel moeten.
15 feb 18:56
De Verenigde Staten houden Turks-Koerdische PKK-terroristen verantwoordelijk voor de dood van Turkse gijzelaars in Noord-Irak.
14 feb 0:42
De Amerikaanse Senaat spreekt Donald Trump vrij van het aanzetten tot een opstand.
9 feb 20:38
Het proces tegen de Amerikaanse oud-president Donald Trump in het Capitool vindt plaats onder zeer strenge veiligheidsmaatregelen.
8 feb 11:36
De Amerikaanse oud-president Donald Trump hoort mogelijk deze week of hij schuldig is aan het aanzetten tot een opstand.
4 feb 22:12
Donald Trump weigert onder ede te getuigen in het proces waarin de Amerikaanse Senaat gaat oordelen over de vraag of de voormalige president schuldig is aan het aanzetten tot een opstand.
27 jan 18:49
Van gewelddadige extremisten in de Verenigde Staten die zich afzetten tegen de regering van de nieuwe president Joe Biden gaat een verhoogde dreiging uit.
22 jan 17:06
De Amerikaanse Senaat zal zich volgens de leider van de grootste fractie, de Democraat Chuck Schumer, over de procedure tot afzetting van de voormalige president Donald Trump buigen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi