Laatste nieuws over washington
61 t/m 80 (van 167 artikelen)
6 jan 23:29
De onrust in het Amerikaanse Capitool wordt ook buiten de Verenigde Staten met grote bezorgdheid gevolgd.
6 jan 23:19
De staten Virginia en Maryland sturen de Nationale Garde naar het Capitool in Washington. Ook de Nationale Garde van Washington DC wordt ingezet.
6 jan 22:12
Toen de Trump-aanhangers het Capitool binnendrongen, is een vrouw neergeschoten en zwaargewond geraakt, meldt CNN op basis van meerdere bronnen.
6 jan 21:12
In Washington geldt vanaf middernacht Nederlandse tijd een avondklok vanwege de bestorming van het parlement door aanhangers van president Trump.
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
3 jan 11:03
Honderden Irakezen zijn zondag de straat opgegaan in Bagdad om de dood te herdenken van de machtige Iraanse generaal Qassem Soleimani en een Iraakse militieleider.
18 dec 3:34
De Amerikaanse vicepresident Pence laat zich live op televisie inenten tegen het coronavirus.
06:13
De door de Amerikaanse president Donald Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in de staat Wisconsin heeft niet de voor de voor hem gewenste ommekeer gezorgd.
14 nov 16:21
Zestien Amerikaanse assistent-openbaar aanklagers hebben minister van Justitie William Barr gevraagd zijn opdracht tot onderzoek naar verkiezingsfraude in te trekken, meldt The Washington Post.
20 okt 20:28
De verloofde van de vermoorde Saoedische journalist Jamal Khashoggi heeft bij een rechtbank in Washington een civiele klacht ingediend tegen kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië.
8 okt 10:02
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat al zijn landgenoten toegang zullen krijgen tot de behandeling voor het coronavirus die hij onlangs ontving.
11 sep 19:36
De kleine golfstaat Bahrein gaat de relatie met Israël normaliseren.
3 sep 5:21
Een Amerikaanse rechtbank oordeelt dat het grootschalige afluisterprogramma van het nationale veiligheidsagentschap NSA dat in 2013 werd onthuld door klokkenluider Edward Snowden, illegaal is.
19 aug 23:39
De Verenigde Staten beloven de Britse regering niet te streven naar de doodstraf voor twee Daesh-terroristen die mensen onthoofden.
6 aug 18:56
Amerikaanse aanklagers binden de strijd aan met de organisatie die een groot verdediger is van wapenbezit voor Amerikaanse burgers, de politiek invloedrijke National Rifle Association (NRA).
24 jul 9:30
De Chinese regering heeft de sluiting gelast van het Amerikaanse consulaat in Chengdu.
22 jul 11:01
De spanningen tussen de Verenigde Staten en China lopen op. De Amerikanen hebben de Chinezen nu gedwongen een consulaat in Houston (Texas) te sluiten.
13 jul 11:06
China heeft sancties opgelegd aan vier Amerikaanse bestuurders als antwoord op Amerikaanse sancties tegen Chinese regeringsmedewerkers.
12 jul 11:07
De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar gedragen.
9 jul 17:15
De Amerikaanse president Trump mag de vrijgave van zijn belastingaangiften niet blokkeren. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi