Laatste nieuws over washington
61 t/m 80 (van 149 artikelen)
12 jul 11:07
De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar gedragen.
9 jul 17:15
De Amerikaanse president Trump mag de vrijgave van zijn belastingaangiften niet blokkeren. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten.
25 jun 2:36
De nationale garde in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC en in de staat Wisconsin staat de komende periode paraat om beelden te beschermen.
20 jun 17:22
Een kritisch boek over de Amerikaanse president Donald Trump mag verschijnen.
20 jun 11:44
Demonstranten hebben het enige in Washington aanwezige beeld van een vroegere generaal van het zuidelijke leger omvergetrokken.
17 jun 19:45
Syrië heeft woedend gereageerd op nieuwe Amerikaanse sancties tegen bedrijven en machtige functionarissen.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
2 jun 1:27
President Donald Trump heeft in een korte toespraak aan het Amerikaanse volk aangekondigd dat hij de relschoppers hard gaat aanpakken.
30 mei 9:20
Het Witte Huis in Washington is vrijdagavond laat enige tijd hermetisch afgesloten toen de protesten over de dood van George Floyd ook de Amerikaanse hoofdstad bereikten.
27 mei 2:35
De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigt Twitter ervan zich te bemoeien met presidentsverkiezingen.
27 mei 2:29
Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft hard uitgehaald naar president Donald Trump omdat hij geen mondkapje droeg tijdens de plechtigheden van Memorial Day.
15 mei 20:49
De Amerikaanse president Trump heeft het project gepresenteerd waarmee hij de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus wil versnellen.
13 apr 18:23
In de door het coronavirus zwaar getroffen Amerikaanse staat New York met de gelijknamige metropool zijn inmiddels meer dan 10.000 coronadoden geteld.
31 mrt 16:49
In de Verenigde Staten moeten honderden noodhospitalen worden ingericht om de toestroom van coronapatiënten op te kunnen vangen.
8 jan 19:06
Iran zou opzettelijk Amerikaanse militaire slachtoffers hebben vermeden tijdens de vergeldingsactie op militaire bases die Amerikaanse troepen huisvesten in Irak.
9 dec 12:24
Koning Mohammed VI zou een bezoek van Benjamin Netanyahu aan Marokko hebben geweigerd en annuleerde ook zijn geplande ontmoeting en diner met de Amerikaanse staatssecretaris.
6 dec 10:52
De reden voor de plotselinge wijziging van het schema is onduidelijk.
5 dec 13:59
De Amerikaanse staatssecretaris Michael Pompeo kwam donderdag aan in Marokko voor een officieel bezoek om het strategische partnerschap tussen Washington en Rabat te bespreken.
4 dec 19:16
In plaats van woensdag in Marokko aan te komen, zal minister Pompeo eerst de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontmoeten in Portugal.
27 nov 16:06
Pompeo ontmoette Bourita in oktober als onderdeel van de strategische dialoog tussen de VS en Marokko
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi