Laatste nieuws over weert
1 t/m 20 (van 26 artikelen)
23 jun 14:46
Terreurverdachte Wail el A. (22) wist volgens zijn advocaat al dat zijn wapen onklaar was gemaakt toen hij tijdens de arrestatie van de Arnhemse terreurgroep in Weert het wapen richtte op het arrestatieteam.
15:53
Justitie eist celstraffen tot 20 jaar tegen de zes Arnhemse terreurverdachten die worden verdacht van het voorbereiden van een aanslag op een festival in Nederland.
13:09
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag nieuwe videobeelden vrijgegeven van de undercoveroperatie rond de Arnhemse terreurzaak.
12 jun 10:06
De advocaten van de verdachten in de Arnhemse terreurzaak krijgen voorlopig niet de kans om tijdens het proces agenten van de AIVD te horen als getuige.
10 jun 7:09
De rechtbank in Rotterdam begint woensdag aan het proces tegen zes mannen die worden verdacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag.
4 mei 11:54
De politie heeft in Weert twee verdachten van een poging tot plofkraak in Duitsland aangehouden.
6 apr 13:35
De rechtbank in Rotterdam beslist volgende week dinsdag of de zes mannen, die verdacht worden van het beramen van een aanslag op een evenement in Nederland, in de cel moeten blijven.
15:24
Er is geen enkel spoor dat doet vermoeden dat de zes terreurverdachten zijn uitgelokt tot het beramen van een grote aanslag.
12:03
De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terreurverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om een halve kilo explosieven te maken.
31 mei 23:03
Twitter heeft het account van Geert Wilders vrijdag een halve dag lang geblokkeerd. Het sociale medium strafte de PVV-leider voor een tweet die hij plaatste over D66 en antisemitisme.
7 jun 9:19
Een zesjarig meisje is woensdagavond korte tijd ontvoerd in het Limburgse Weert.
16 jun 13:53
Bij Ruud van Mierlo uit Nederweert kan de vlag uit, en hoe. De vmbo-scholier is geslaagd met drie negens en vijf achten. Cum laude dus.
11 mei 14:46
Drie tieners uit Limburg zitten vast omdat ze dinsdagavond op het station in Eindhoven twee medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben mishandeld.
17 dec 11:47
Zeker vijftien agenten zijn de afgelopen drie jaar bestraft omdat ze informatie hebben gelekt naar criminelen.
3 dec 11:28
De politiemol Mark M. heeft informatie opgevraagd van tientallen strafrechtelijke onderzoeken.
27 sep 13:41
Een dronken automobilist heeft zondagochtend de winkel van een tankstation geramd.
16 sep 17:20
Een chaos. Zo omschrijft burgemeester Jos Heijmans van Weert de situatie die hij woensdag aantrof in het nieuwe asielzoekerscentrum in de voormalige KMS Kazerne.
7 apr 14:15
Twee meisjes uit Weert riskeren straf omdat ze de politie veel werk hebben bezorgd met een valse melding over een ontvoering en verkrachting.
21 apr 12:10
De tip die leidt tot aanhoudingen van mannen die een moslima in Eindhoven mishandelden is verhoogd van 2500 naar 3000 euro.
14 jul 20:39
De brandweer in Limburg is zondagochtend tevergeefs uitgerukt voor een grote brand in Weert.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi