Laatste nieuws over wenen
1 t/m 20 (van 40 artikelen)
11 nov 15:14
Oostenrijk wil mensen die zijn veroordeeld voor terrorisme na het uitzitten van hun straf in de cel houden, zolang ze geen afscheid nemen van hun extremistische ideeën.
6 nov 16:06
Oostenrijk heeft een moskee en een islamitische vereniging gesloten die werden bezocht door de terrorist die maandag vier mensen doodschoot in Wenen.
6 nov 14:14
De Oostenrijkse ministers van Binnenlandse Zaken en Cultuur hebben de sluiting van "radicale moskeeën" bevolen na de terreuraanslag maandag door een extremist in Wenen waarbij vier mensen omkwamen.
6 nov 11:09
De Duitse politie doet in verschillende plaatsen huiszoekingen vanwege het mogelijke verband van vier personen met de aanslag in Wenen.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
5 nov 14:56
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een terrorist.
4 nov 21:14
De 23-jarige Osama Joda werd dinsdag in Oostenrijk geprezen als held nadat hij een gewonde politieagent had geholpen tijdens de terroristische aanslag van maandag.
4 nov 18:20
In de strijd tegen radicaalislamitische terreur brengt de Franse president Macron maandag een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar eerder deze week een aanslag door een extremist werd gepleegd.
4 nov 17:58
De Marokkaanse regering heeft haar afschuw uitgesproken over de terreurdaad die Oostenrijk schokte.
4 nov 13:08
De bij de terroristische aanslag in Wenen doodgeschoten dader was eerder in beeld bij de Slowaakse politie toen hij munitie probeerde te kopen in dat land.
3 nov 19:05
Terreurbeweging Daesh claimt de dodelijke aanslag in hartje Wenen, waarbij vier personen om het leven kwamen.
3 nov 18:18
Na de terreuraanslag in Wenen zijn in Zwitserland twee verdachten aangehouden.
3 nov 17:42
Het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk wordt vanwege de aanslag in Wenen verhoogd van substantieel naar ernstig. Dat betekent dat een aanslag "zeer waarschijnlijk" is.
3 nov 11:21
De aanslagpleger in Wenen die maandagavond door de politie werd doodgeschoten, was een 20-jarige man die eerder was veroordeeld voor betrokkenheid bij een terroristische organisatie.
3 nov 7:07
Achter de aanslag in Wenen maandagavond zit een radicaal-islamitisch motief, heeft de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer dinsdag gezegd.
3 nov 1:01
De Oostenrijkse premier Sebastian Kurz heeft de reeks schietincidenten die maandagavond in Wenen heeft plaatsvonden een "weerzinwekkende terreurdaad" genoemd.
3 nov 0:16
Premier Mark Rutte heeft zijn medeleven getoond met de slachtoffers van de vermoedelijke terreurdaad die maandagavond plaatsvindt in Wenen.
2 nov 22:00
Bij de schotenwisselingen in het centrum van Wenen zijn meerdere doden gevallen.
13:37
Confrontaties tussen Koerden en ultranationalistische Turken bij demonstraties in Wenen zetten de verhoudingen tussen Oostenrijk en Turkije onder druk.
10 sep 16:38
Voor de rechtbank in Haarlem zijn geldboetes van 1300 tot 1800 euro geëist tegen vier verdachten
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi