Laatste nieuws over werk
21 t/m 40 (van 786 artikelen)
16 apr 16:38
Het aantal ziekmeldingen bij bedrijven is in maart licht gestegen, volgt uit cijfers van arbodiensten ArboNed en HumanCapitalCare.
12 apr 7:59
Nieuw-Zeeland geeft grenspersoneel tot het eind van de maand om zich te laten vaccineren. Weigeraars riskeren overgeplaatst te worden, zegt premier Jacinda Ardern.
11 apr 12:12
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben de eerste Arabische vrouw geselecteerd voor een opleiding tot astronaut.
9 apr 16:47
Er is "momenteel geen duidelijk oorzakelijk verband" tussen bloedklachten, waarvan één met dodelijke afloop, en het coronavaccin van Janssen.
9 apr 14:02
Iemand die het coronavaccin van het Nederlandse bedrijf Janssen heeft gekregen, kreeg daarna last van dezelfde bloedklachten als bij het vaccin van AstraZeneca.
8 apr 17:15
Zorgautoriteiten in Marokko hebben maatregelen genomen om de waakzaamheid te vergroten bij de toediening van het AstraZeneca-vaccin.
7 apr 10:21
De Britten worden opgeroepen zich te laten inenten met het AstraZeneca-vaccin en zich niet te laten afschrikken door berichten dat het mogelijk bloedproppen veroorzaakt.
6 apr 19:54
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) handhaaft vooralsnog haar oordeel dat de voordelen van het AstraZeneca-coronavaccin groter zijn dan de risico's.
6 apr 10:44
Er bestaat inderdaad een verband tussen het coronavaccin van AstraZeneca en de zeldzame combinatie van bloedstolsels (trombose) en een laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie)
3 apr 12:50
Zeven mensen zijn in het Verenigd Koninkrijk overleden als gevolg van zeldzame bloedstolsels nadat zij waren ingeënt met het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
2 apr 2:31
In de komende vijf jaar moet minimaal 35 procent van de politieagenten in de Randstad een niet-westerse migratieachtergrond hebben. Dat is een onderdeel van een actieplan van de Nationale Politie.
31 mrt 16:08
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) ziet nog altijd geen bewijs voor een verband tussen zeldzame bloedproblemen en het coronavaccin van AstraZeneca.
30 mrt 15:34
Voorzitter Khadija Arib sprak bij het afscheid van vertrekkende Tweede Kamerleden warme woorden uit voor haar voormalig partijleider Lodewijk Asscher.
24 mrt 12:17
Vrouwen tot 65 jaar ervaren bij de eerste prik met het AstraZeneca-vaccin meer bekende bijwerkingen dan bij het middel van Pfizer/BioNTech, meldt Bijwerkingencentrum Lareb na onderzoek.
13:56
Mensen die gevaccineerd zijn met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech kunnen een grote zwelling op de prikplek krijgen.
22 mrt 21:28
De autoriteiten in Tetouan hebben vorige week overeenkomsten gesloten voor de oprichting van een textielbedrijf op het industrieterrein van Tetouan Park
19 mrt 17:33
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca wegen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op tegen de nadelen die sommige bijwerkingen kunnen hebben.
18 mrt 20:31
Nederland gaat "in de loop van volgende week" weer mensen inenten met het vaccin van AstraZeneca.
18 mrt 18:17
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca zijn groter dan de mogelijke risico's. Het is veilig voor gebruik en effectief.
18 mrt 13:36
Bijwerkingencentrum Lareb heeft in Nederland tot nu toe twee meldingen ontvangen waarbij zowel trombose als een verlaagd aantal bloedplaatjes genoemd werd na vaccinatie met AstraZeneca.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi