Laatste nieuws over westelijke jordaanoever
1 t/m 20 (van 156 artikelen)
6 okt 20:17
In een ongekende beslissing oordeelde een Israëlische rechtbank vandaag dat joden toegestaan zijn om het "stille gebed" te verrichten op het Al-Aqsa-moskeecomplex in bezet Oost-Jeruzalem.
13 sep 10:21
Israëlische bezettingstroepen hebben maandag 14 Palestijnen opgepakt tijdens nachtelijke invallen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
13 sep 8:22
Israëlische bezettingstroepen hebben maandag een Palestijn neergeschoten op de Westelijke Jordaanoever
28 jul 14:57
Israëlische soldaten hebben dinsdag een Palestijnse man gedood op de bezette Westelijke Jordaanoever
9 jul 16:37
Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever zijn volgens een VN-mensenrechtenonderzoeker een oorlogsmisdaad.
8 jul 18:50
Jordanië koopt 50 miljoen kubieke meter water van Israël. Het land waar water sowieso al schaars is kampt met droogte en grote watertekorten na weinig regenval in de winter.
7 jul 13:41
Israëlische autoriteiten zijn woensdag gestart met het slopen van Palestijnse woningen in Hamsa al-Fawqa in de noordelijke Jordaanvallei
6 jul 10:31
De nieuwe Israëlische regering heeft een eerste grote nederlaag geleden in het parlement.
30 jun 17:21
Israëlische kolonisten hebben dinsdag tientallen olijfbomen van Palestijnse boeren gekapt.
25 jun 17:55
De nieuwe coalitieregering in Israël keurde woensdag een project goed voor de bouw van 31 nieuwe gebouwen in illegale Joodse nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
8 jun 20:07
Het Israëlisch bezettingsleger is begonnen met de sloop van tientallen Palestijnse huizen op de bezette Westelijke Jordaanoever
1 jun 20:00
Israëlische ministers hebben dinsdag de eerste steen gelegd voor een nieuw project waarbij 350 kolonisteneenheden worden gebouw in de Beit El-nederzetting nabij Ramallah op de Westelijke Jordaanoever.
22 mei 17:26
De Palestijnse regering in de Gazastrook heropent zondagochtend de overheidsgebouwen, nu er een wapenstilstand is overeengekomen met Israël.
19 mei 20:06
Twee batches van humanitaire noodhulp zijn woensdag aangekomen in de Gazastrook.
17 mei 19:12
Zondag werden in heel Marokko verschillende bijeenkomsten gehouden ter ondersteuning van Palestijnen die door het Israëlische leger in de Gazastrook worden gebombardeerd
16 mei 18:20
De eerste twee batches van humanitaire noodhulp zijn zondag aangekomen in de Jordaanse hoofdstad Amman.
15 mei 5:26
Het Israëlisch geweld houdt ook in de nacht van vrijdag op zaterdag aan.
15 mei 0:02
Koning Mohammed VI heeft de regering opgedragen om humanitaire noodhulp voor Palestijnen te sturen naar de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever.
12 mei 3:23
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag de noodtoestand uitgeroepen in de stad Lod, omdat onder de inwoners van Arabische afkomst "grootschalige rellen" zouden zijn uitgebroken.
11 mei 4:00
De Europese Unie (EU) en de Verenigde Staten hebben het recente geweld in Jeruzalem en de Gazastrook veroordeeld en eisen dat het geweld ophoudt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi