Laatste nieuws over westelijke jordaanoever
61 t/m 80 (van 153 artikelen)
2 jul 13:06
De Palestijnse partijen Fatah en Hamas hebben donderdag "eenheid" beloofd in het verzet tegen het plan van Israël om delen van de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren.
1 jul 18:11
Palestijnen hebben massaal gedemonstreerd tegen Israëlische plannen om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren.
30 jun 16:09
Nederland moet in kaart gaan brengen welke maatregelen tegen Israël genomen kunnen worden als dat land overgaat tot annexatie van Palestijns gebied.
12:47
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties heeft Israël opgeroepen geen bezette Palestijnse gebieden te annexeren.
27 jun 14:55
Slechts enkele dagen voor de voorgenomen Israëlische annexatie van de Westelijke Jordaanoever kondigen de Palestijnen aan zo'n €9 miljoen te investeren in de Jordaanvallei.
12 jun 15:01
Dat zei de Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita woensdag tijdens een virtuele bijeenkomst van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC).
6 jun 20:53
Enkele duizenden Israëliërs hebben zaterdag op het Rabinplein in Tel Aviv geprotesteerd tegen de annexatieplannen van premier Benjamin Netanyahu.
4 jun 20:19
Volgens de Palestijnen zijn de sloopactiviteiten onderdeel van het Israëlische plan om de Westelijke Jordaanoever te annexeren
3 jun 18:28
Qatar heeft het voorgenomen annexatieplan van de Israëlische regering nogmaals veroordeeld
2 jun 18:50
De Palestijnse Autoriteit heeft alle overeenkomsten met Israël verbroken als gevolg van de annexatiedorst van de nieuwe noodregering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
31 mei 14:16
De Israëlische minister voor Defensie Benny Gantz heeft zondag excuses aangeboden voor het doodschieten zaterdag door de politie van een 32-jarige Palestijn.
28 mei 16:16
Als de Palestijnen een eigen staat willen hebben zullen ze akkoord moeten gaan met tien voorwaarden
21 mei 20:37
De voorgenomen annexatie van delen van de Westelijke Jordaanoever door Israël kan het Midden-Oosten destabiliseren.
20 mei 18:47
Frankrijk wil actie ondernemen als Israël delen van de Westelijke Jordaanoever gaat annexeren.
20 mei 7:02
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft opnieuw gedreigd de samenwerking met Israël en de Verenigde Staten over veiligheid op te zeggen.
19 mei 20:28
De Israëliërs vrezen dat democratische presidentskandidaat Joe Biden de verkiezingen zou kunnen winnen en willen nu meteen actie ondernemen
17 mei 17:44
Israël krijgt na ongeveer anderhalf jaar politieke onrust en drie verkiezingen weer een nieuwe regering. Het parlement gaf groen licht voor de installatie van de nieuwe regeringsploeg van premier Benjamin Netanyahu.
16 mei 17:07
Het is niet uitgesloten dat Amman zich terugtrekt uit de vredesovereenkomst met de Joodse staat.
16 mei 1:06
Israëlische troepen hebben vrijdag drie Palestijnen neergeschoten op de Westelijke Jordaanoever, omdat ze volgens het Israëlische bezettingsleger een explosief naar een militaire basis zouden hebben gegooid.
13 mei 9:45
Een Palestijnse tiener is om het leven gekomen tijdens onlusten op de Westelijke Jordaanoever.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi