Laatste nieuws over westelijke jordaanoever
61 t/m 80 (van 105 artikelen)
7 mei 10:12
Na de escalatie van geweld in de Gazastrook, stelt Qatar 480 miljoen dollar (ongeveer 428 miljoen euro) aan financiële hulp ter beschikking aan de Palestijnen.
4 feb 17:30
De Israëlische bezettingsmacht heeft een verboden nederzetting op de Westelijke Jordaanoever gelegaliseerd nadat daar afgelopen week een bewoner was doodgeschoten.
7 aug 16:00
De Jordaanse koning Abdullah bezoekt maandag voor het eerst in vijf jaar de Westelijke Jordaanoever.
20 jun 15:02
Israël is begonnen met de bouw van een nieuwe illegale nederzetting op de Westelijke Jordaanoever.
4 dec 13:00
Israëlische veiligheidsdiensten hebben verscheidene Joodse terroristen opgepakt die in juli dit jaar een Palestijnse woning in brand staken.
8 sep 14:25
De gloednieuwe Palestijnse stad Rawabi begint te leven. Het is een soort Almere van de Westelijke Jordaanoever: ontstaan op de tekentafel en vervolgens vanuit het niets uit de grond gestampt.
7 sep 15:08
De brandstichting in een Palestijns huis in juli heeft weer een leven geëist.
10 apr 17:52
Een Palestijn heeft vrijdag fatale verwondingen opgelopen na een protest op de Westelijke Jordaanoever.
3 jan 15:32
Joodse kolonisten hebben vrijdag Amerikaanse diplomaten belaagd die op de Westelijke Jordaanoever onderzoek deden naar schadeclaims van Palestijnse boeren.
23 nov 13:46
Op de Westelijke Jordaanoever is zondag een huis van een Palestijnse familie in brand gestoken door onbekenden.
17 nov 13:42
De Israëlische autoriteiten van de zionistenstaat hebben maandag de sloop van diverse huizen van Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever aangekondigd.
12 nov 13:12
Bij een brand in een moskee op de Westelijke Jordaanoever is een verdieping ingestort.
17 okt 14:53
Israëlische soldaten hebben tijdens een confrontatie met betogers op de Westelijke Jordaanoever een 13-jarige Palestijnse jongen doodgeschoten.
1 sep 11:58
Israël heeft ruim vierhonderd hectare grond bij Bethlehem, op de Westelijke Jordaanoever, 'opgeëist' om een nieuwe nederzetting te bouwen.
26 jun 14:49
Frankrijk heeft bedrijven die zakendoen met Israëlische kolonisten op gestolen gebieden in de Westelijke Jordaanoever woensdag gewaarschuwd.
12 mrt 12:28
Israël betreurt het incident van dinsdag waarbij een Jordaanse rechter werd doodgeschoten bij de grens tussen de Westelijke Jordaanoever en Jordanië.
14:19
Israëlische ordetroepen hebben de afgelopen jaren tientallen Palestijnen, onder wie kinderen, gedood op de Westelijke Jordaanoever en daarmee een schokkend gebrek aan respect voor menselijk leven getoond.
15 jan 12:46
Een moskee op de Westelijke Jordaanoever is woensdagochtend in brand gestoken en beklad.
7 jan 15:22
Palestijnse bewoners van een dorp op de Westelijke Jordaanoever hebben dinsdag korte tijd een groep joodse kolonisten vastgehouden na een handgemeen tussen beide groepen.
26 dec 16:00
De zionistische regering wil volgende week de bouw van nieuwe woningen in nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever aankondigen.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi