Laatste nieuws over wet
1 t/m 20 (van 306 artikelen)
20 jan 14:26
De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (Wiv) - sleepwet in de volksmond - schiet op een aantal punten tekort en moet aangepast worden.
4 jan 13:44
Marokkaanse afgevaardigden gaan aan de slag met een ​​oud wetsvoorstel van de regerende Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD).
4 jan 13:30
De prijzen van pakjes sigaretten zijn sinds begin dit jaar gestegen.
3 jan 17:45
Het kabinet blijft erbij dat mensen die naar Nederland reizen vanuit een gebied met een hoog risico op besmetting met het coronavirus, een negatieve PCR-testuitslag moeten kunnen tonen.
23 dec 18:13
De hoogste rechtbank van Frankrijk heeft op aandringen van privacy-activisten een verbod ingesteld op het gebruik van drones door de politie
11 dec 21:19
Buitenlandse financiering van islamitische organisaties wordt aan banden gelegd en meer moskeeën moeten zich registreren als gebedshuis in plaats van vereniging
7 dec 21:02
Journalisten Slimane Raissouni en Omar Radi gaan vanaf 10 december in hongerstaking uit protest tegen hun voorarrest.
1 dec 16:43
De vertegenwoordiger van Saoedi-Arabië bij de VN veroordeelde dinsdag de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh.
26 nov 8:52
Van alle universitaire opleidingen biedt tandheelkunde de meeste kans op werk én het hoogste salaris.
17 nov 9:25
Er komt een nieuwe vorm van lijkbezorging bij. Het kabinet gaat het mogelijk maken om het lichaam van een overledene ook in een verwarmde vloeistof te laten oplossen.
5 nov 10:32
Het kabinet wil de noodtoestandwet gebruiken om een avondklok mogelijk te maken. Dat bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid, na berichtgeving van BNR.
4 nov 17:13
Het kabinet is bereid om 400 miljoen euro in kwetsbare woonwijken te investeren.
3 nov 18:44
Slechts 24% van de kiesgerechtigden is zondag komen opdagen om zich uit te spreken over een nieuwe grondwet
27 okt 14:37
De Eerste Kamer heeft zoals verwacht de tijdelijke coronawet aangenomen.
23 okt 16:45
De Marokkaanse regering heeft donderdag een wetsvoorstel goedgekeurd om tabaksproducten in het land gelijk te stellen aan internationale normen
14:04
Honderden Europese parlementariërs, onder wie ook Nederlandse Kamerleden, hebben de Egyptische president Abdel Fattah Al-Sisi in een brief opgeroepen alle gewetensgevangenen in Egypte vrij te laten.
8 okt 18:38
De politieke Partij van Vooruitgang en Socialisme (PPS) heeft een wetsvoorstel ingediend om kinderen te beschermen tegen seksueel misbruik.
7 okt 20:23
Meerdere maatschappelijk organisaties in Marokko pleiten voor een volledige afschaffing van de doodstraf uit het Marokkaanse wetboek van Strafrecht.
1 okt 19:17
De coalitie en oppositiepartijen PvdA, GroenLinks, 50PLUS en SGP hebben donderdag een akkoord bereikt over de coronaspoedwet, zeggen ingewijden.
23 sep 20:14
Het hof van beroep in Casablanca heeft vandaag het verzoek tot tijdelijke vrijlating van de twee journalisten afgewezen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi