Laatste nieuws over wet
1 t/m 20 (van 351 artikelen)
30 jun 18:36
Marokko behandelde vandaag een wetsvoorstel voor het actualiseren van het nationaal register en de burgerlijke stand.
22 jun 18:10
Journalist Slimane Raïssouni werd in de nacht van zaterdag op zondag overgebracht naar het Universitair Ziekenhuiscentrum (CHU) Ibn Rochd.
15 jun 15:18
Het Hongaarse parlement heeft een wet aangenomen die jongeren moet ‘beschermen’ tegen informatie over homoseksualiteit en geslachtsoperaties.
10 jun 12:19
Onderzoekers naar de oorsprong van het coronavirus moeten overal kunnen rondkijken, vindt ook de EU.
26 mei 19:31
Het Marokkaanse Huis van Afgevaardigden heeft vandaag het wetsvoorstel aangenomen over het gebruik van cannabis voor medische doeleinden.
26 mei 2:52
De Eerste Kamer heeft ingestemd met de wet die toegangstesten mogelijk maakt. Ook de quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een zeer hoog coronarisico haalde het in de senaat.
7 mei 15:47
De Marokkaans-Amerikaanse YouTuber Chafik Omerani heeft donderdagochtend de gevangenis verlaten na het uitzitten van zijn gevangenisstraf.
6 mei 0:17
Het hof van beroep in Casablanca heeft het verzoek tot tijdelijke vrijlating van journalisten Slimane Raissouni en Omar Radi opnieuw afgewezen.
4 mei 20:02
Omar Radi en Slimane Raissouni hebben maandag eindelijk de strafsdossiers ontvangen. De twee journalisten zitten al bijna een jaar vast.
1 mei 0:22
Journalist Omar Radi heeft vrijdag een eind gemaakt aan zijn 22 dagen durende hongerstaking.
22 apr 13:51
De omstreden wet die de Duitse regering de bevoegdheid geeft rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen.
21 apr 18:51
Het Huis van Afgevaardigden heeft dinsdag unaniem een wetsvoorstel aangenomen tegen het witwassen van geld.
21 apr 17:48
De Duitse Bondsdag is akkoord gegaan met een wetswijziging die de Duitse regering in staat stelt rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen, inclusief een fel omstreden avondklok en contactbeperkingen.
20 apr 17:08
Leden van het Comité voor Justitie, Wetgeving en Mensenrechten hebben premier Saad Eddin El Othmani schriftelijk om opheldering gevraagd over de hongerstaking van Slimane Raissouni en Omar Radi
15 apr 16:26
De Franse Tweede Kamer heeft ingestemd met de controversiële veiligheidswet die de veiligheid van de politie moet vergroten.
10 apr 19:22
Journalist Omar Radi heeft zich aangesloten bij de hongerstaking van medegevangene Slimane Raissouni
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
8 apr 19:56
Journalist Slimane Raissouni heeft aangegeven vanaf vandaag in hongerstaking te zullen gaan.
8 apr 18:53
De Amerikaanse president Joe Biden wil het nog steeds groeiende vuurwapengeweld in zijn land aanpakken met een reeks maatregelen.
31 mrt 18:23
Het Huis van Afgevaardigden in Marokko heeft vorige week een wetsvoorstel aangenomen ter ondersteuning van de nationale anticorruptie-raad (INPPLC).
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi