wetenschap
3 dec 18:21
Horecaondernemers gaan maandag protesteren in Den Haag. Ze willen meer financiële steun van de overheid voor het verlies aan omzet vanwege de coronamaatregelen.
3 dec 17:38
Vorige maand zijn 25 middelbare en 28 basisscholen tijdelijk gesloten om corona. Dat laat het ministerie van Onderwijs weten.
3 dec 15:25
Amsterdamse horecazaken die de coronaregels overtreden bij het aanbieden van afhaalmaaltijden krijgen voortaan eerst een waarschuwing.
3 dec 14:28
In de afgelopen 24 uur zijn 5641 positieve coronatesten geregistreerd bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
3 dec 14:25
De Tweede Kamer heeft nog weinig grip op de aard en omvang van discriminatie in Nederland.
3 dec 13:11
Burgemeester Ahmed Aboutaleb sluit de winkels in het centrum van Rotterdam vrijdag, een dag voor Sinterklaas, en volgende week vrijdag om 18.00 uur.
3 dec 10:21
Huisartsen krijgen veel telefoontjes van patiënten die vragen om een briefje waarop de arts bevestigt dat ze geen mondkapje hoeven te dragen.
3 dec 3:10
Een ruime meerderheid in Nederland steunt volgens een opiniepeiling van Hart van Nederland de horecaondernemers die half januari weer open willen.
3 dec 3:08
Ruim de helft van de Nederlanders durft een ander niet te helpen bij een ongeval uit angst het verkeerde te doen.
3 dec 3:08
Op de A59, ter hoogte van knooppunt Zonzeel, is woensdag rond 18. 20 uur een taxi klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne met kenteken H-776-ZJ.
2 dec 20:07
Het kabinet trekt 20 miljoen extra uit om vluchtelingen in Libanon en arme Libanezen te ondersteunen.
2 dec 19:46
Berichtendienst Twitter scherpt zijn regels aan in de strijd tegen hatelijke berichten. Voortaan is taalgebruik verboden dat personen "ontmenselijkt" op basis van ras, etniciteit of nationale oorsprong.
2 dec 17:43
De GGD’en in het land gaan er vooralsnog van uit dat ze aan het begin van de zomer zullen beginnen aan de vaccinatie van miljoenen Nederlanders.
2 dec 17:08
Twee derde van de leraren in het primair- en voortgezet onderwijs wil dat de komende kerstvakantie met een week wordt verlengd.
2 dec 15:52
De politie heeft in Pijnacker een 43-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt mensen te hebben neergestoken in een supermarkt in Den Haag, eerder op woensdag.
2 dec 14:36
Het aantal nieuwe coronabesmettingen blijft flink schommelen. De afgelopen 24 uur zijn beduidend meer positieve coronatesten geregistreerd dan een dag eerder.
2 dec 14:19
Klanten die geen mondkapje dragen worden niet geweigerd in supermarkten. Dat bevestigt brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) na berichtgeving van De Telegraaf.
2 dec 14:17
Horecabedrijven in vijftig steden en regio's in het land gaan op 17 januari weer open, zelfs als dat niet mag.
2 dec 14:07
Het kabinet moet Nederlandse textiel- en kledingbedrijven aansporen om weg te gaan uit de Chinese regio Xinjiang waar de Oeigoeren worden onderdrukt.
2 dec 11:21
Er is nog vrijwel niets bekend over de uitvoering van het vaccinatieprogramma tegen Covid-19, terwijl begin januari volgens de planning van zorgminister Hugo de Jonge de eerste mensen ingeënt zouden moeten worden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi