Laatste nieuws over whatsapp
1 t/m 20 (van 89 artikelen)
10 sep 14:35
De rechtbank in Zwolle heeft twee mannen (beiden 28) uit Deventer veroordeeld tot tweeënhalf en drie jaar cel, wegens grootschalige oplichting via WhatsApp.
28 aug 12:15
Vijf verdachten van oplichting zijn dinsdag in een hotel in Rotterdam aangehouden.
4 aug 11:34
Vijf agenten uit Rotterdam worden niet vervolgd voor vermeend racistische berichten die ze aan elkaar hadden gestuurd op WhatsApp.
13 mei 10:35
De VVD wil weten welke leden van haar jongerenorganisatie JOVD zich schuldig hebben gemaakt aan de verspreiding van racistische en nazistische plaatjes in whatsapp-groepen.
22 apr 7:01
In samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft WhatsApp een speciaal stickerpakket gelanceerd
17 apr 12:59
De politie Midden-Nederland ziet een sterke toename van het aantal aangiftes van zogenoemde WhatsAppfraude. Vanaf 6 maart tot heden hebben in de regio 74 mensen aangifte gedaan.
4 mrt 15:26
Wie 's avonds laat nog eventjes wil appen, hoeft daarvoor niet meer in een 'gloeilamp' te staren.
22 jan 14:07
De Saoedische minister van Buitenlandse Zaken prins Faisal bin Farhan al-Saud noemt de aantijging dat de Saoedische kroonprins de telefoon van de baas van Amazon hackte "absurd".
22 jan 9:04
De mobiele telefoon van Amazon-topman Jeff Bezos zou in 2018 zijn gehackt nadat hij een WhatsApp-bericht had ontvangen van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman.
16 jan 16:12
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib krijgt veel klachten over appende Kamerleden. De meeste mails die ze ontvangt zijn van mensen die debatten volgen en zich verbazen over het smartphonegebruik.
11 dec 15:49
Een vrouw ontving na een vlucht met Royal Air Maroc (RAM) een bericht van een RAM-medewerker
18 nov 17:25
Palestijnse journalisten waren verrast toen hun WhatsApp accounts niet meer bleken te werken.
31 okt 18:06
Hoge regerings- en legerfunctionarissen in meerdere landen zijn bespioneerd via een gat in de beveiliging van WhatsApp.
22 okt 15:04
De rechtbank achtte de WhatsApp berichten als voldoende voor veroordeling, ondanks het ontbreken van een fysieke seksuele relatie.
18 okt 11:03
uizenden Libanezen zijn donderdag en vrijdag de straat opgegaan om te demonstreren. Ze blokkeren wegen met brandende banden en verzamelen zich bij regeringsgebouwen.
29 sep 15:37
De man bleef een vrouw berichten sturen via WhatsApp in de hoop dat ze haar echtgenoot zou verlaten.
16 jul 20:37
Wie in het buitenland in de problemen komt, kan met het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) voortaan ook whatsappen. Na een succesvolle pilot is WhatsApp sinds dinsdag een vast communicatiemiddel van het contactcentrum van BuZa.
26 jun 13:33
Duncan Laurence noemt het "super lief" dat Ali B hem, weliswaar tien dagen na zijn songfestivalwinst, een app'je stuurde om hem te feliciteren. Ali schaamde zich tegenover de songfestivalwinnaar, maar dat is volgens Duncan nergens voor nodig.
29 mei 18:52
Duncan Laurence werd door Jan en alleman gefeliciteerd met zijn songfestivalwinst, maar één felicitatie ontbrak. Die van Ali B, de rapper en coach in The Voice of Holland, waar Duncan in 2014 aan deelnam.
14 mei 8:53
WhatsApp heeft een recent ontdekt afluisterlek maandag gedicht. De berichtendienst, onderdeel van Facebook, merkte begin mei dat er een kwetsbaarheid in de software zat waarmee afluistersoftware kon worden geïnstalleerd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi