Laatste nieuws over who
61 t/m 80 (van 135 artikelen)
16 mei 7:16
De Amerikaanse regering gaat de financiële bijdrage aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deels herstellen.
13 mei 21:27
De bevolking op de hele wereld zal moeten leren leven met het coronavirus. Misschien zal het nooit verdwijnen, waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
8 mei 9:43
In Afrika kunnen in het eerste jaar van de coronapandemie tot 190.000 patiënten overlijden als maatregelen om de longziekte in te dammen niet effectief blijken.
1 mei 20:14
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft vrijdag gereageerd op kritiek uit onder meer de Verenigde Staten dat de organisatie te laat waarschuwde voor het coronavirus.
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
12:58
Bijna de helft van de landen in Europa heeft zijn strikte maatregelen in de strijd tegen het coronavirus ondertussen weer versoepeld.
25 apr 19:13
De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft nog "geen bewijs" dat mensen die zijn hersteld van een infectie met het cornonavirus en antistoffen hebben, ook beschermd zijn tegen een tweede infectie.
23 apr 14:06
China is boos op de Verenigde Staten vanwege de beschuldiging van minister Mike Pompeo (Buitenlandse Zaken) dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld.
23 apr 12:17
Het aantal mensen dat met het coronavirus is besmet in China ligt volgens een onderzoek waarschijnlijk vier keer hoger dan tot nu toe is gemeld.
23 apr 10:29
China doneert omgerekend ruim 27 miljoen euro aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in de strijd tegen het nieuwe coronavirus.
23 apr 8:02
Alle lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zouden deel moeten nemen aan een onafhankelijk onderzoek naar de coronapandemie. Dat zei de Australische premier Scott Morrison donderdag.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
17 apr 20:40
Het nieuwe dodental door het coronavirus dat China vrijdag heeft gepubliceerd is gedaan om "geen enkel geval ongedocumenteerd te laten".
17 apr 14:34
De Democratische Republiek Congo heeft het uitroepen van het einde van de ebola-epidemie uitgesteld, nu er weer sprake is van nieuwe gevallen.
16 apr 12:34
In Spanje staat het dodental als gevolg van het coronavirus donderdag op 19.130. Dat zijn 551 sterfgevallen meer dan woensdag.
16 apr 10:15
Volgens China is er geen enkel bewijs dat het coronavirus is ontstaan in een laboratorium.
15 apr 14:27
Dat de Verenigde Staten midden in de coronapandemie de geldkraan voor de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dichtdraaien is niet verstandig, vindt het kabinet.
15 apr 11:03
China en Duitsland reageren negatief op het bevriezen van de Amerikaanse betalingen aan de Wereldgezondheidsorganisatie.
15 apr 9:19
Het is "niet het moment" om middelen voor de werkzaamheden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) of die van iedere andere humanitaire organisatie in de strijd tegen het coronavirus te verminderen.
15 apr 8:34
De Verenigde Staten zetten voorlopig de financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stop vanwege de manier waarop die organisatie de coronapandemie aanpakt.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi