Laatste nieuws over who
61 t/m 80 (van 241 artikelen)
11 feb 13:07
Het aantal coronagevallen daalt in Europa, maar toch blijft het continent kwetsbaar.
10 feb 16:56
Het coronavaccin van AstraZeneca is volgens Wereldgezondheidsorganisatie WHO geschikt om toe te dienen aan 65-plussers, ook in landen waar mogelijk besmettelijkere varianten van het coronavirus rondwaren.
9 feb 13:09
De uitbraak van het coronavirus is mogelijk niet begonnen bij de voedselmarkt in de Chinese stad Wuhan.
8 feb 20:09
Het nieuws dat het coronavaccin van AstraZeneca minder bescherming lijkt te bieden tegen milde en matige ziekteverschijnselen na een besmetting met een Zuid-Afrikaanse coronavirusvariant is zorgwekkend
8 feb 16:33
Als onderdeel van het COVAX-programma van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal Marokko meer dan 1,8 miljoen doses van het coronavaccin ontvangen
5 feb 15:16
Er is nog jaren onderzoek nodig om de oorsprong van het coronavirus vast te stellen.
4 feb 15:19
Onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vinden de stelling dat het gevreesde coronavirus uit een Chinees laboratorium komt, niet erg geloofwaardig.
4 feb 13:44
De coronapandemie heeft dramatische gevolgen voor kankerpatiënten in Europa.
27 jan 18:00
De Britse variant van het coronavirus is inmiddels vastgesteld in zeker zeventig landen
27 jan 8:04
De extremistische Taliban hebben hun steun uitgesproken voor een vaccinatiecampagne om Afghanen in te enten tegen het coronavirus.
13:18
De Marokkaanse autoriteiten leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor een grootschalige vaccinatiecampagne.
24 jan 21:56
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondagavond gebeld met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron
23 jan 10:11
Zelfs nu nieuwe mutanten van het coronavirus rondwaren, zijn stoffen mondmaskers nog steeds effectief om verspreiding van het virus tegen te gaan.
21 jan 11:24
De nieuwe regering van de Verenigde Staten bedankt de WHO voor de leidende rol in de strijd tegen het coronavirus en belooft alles te betalen waartoe de VS verplicht zijn.
20 jan 10:01
De Britse variant van het coronavirus is al vastgesteld in zeker zestig landen en territoria.
18 jan 20:29
De manier waarop de wereld nu kan worden gewaarschuwd voor een gevaarlijke virusuitbraak is ongeschikt, zegt een panel van onafhankelijke deskundigen over de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.
18 jan 19:16
In sommige arme landen wordt nauwelijks gevaccineerd tegen corona omdat beloftes en internationale afspraken niet worden nagekomen.
17 jan 13:52
Het is nog te vroeg voor een vrijgeleide voor tegen het coronavirus ingeënte reizigers binnen de Europese Unie, vindt de voorzitter van de Europese regeringsleiders.
15 jan 18:52
Deskundigen van wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn op dit moment geen voorstander van een bewijs van vaccinatie tegen Covid-19 voor internationale reizigers.
13 jan 13:46
De gevreesde nieuwe varianten van het coronavirus verspreiden zich over de wereld. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt dat de zogenoemde Britse coronavirusvariant in zeker 50 landen en territoria is vastgesteld.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi