Laatste nieuws over witte huis
41 t/m 60 (van 87 artikelen)
16 sep 10:17
Het geweld tussen Israël en Palestijnen in de Gazastrook is weer opgelaaid.
11 sep 19:36
De kleine golfstaat Bahrein gaat de relatie met Israël normaliseren.
8 sep 21:11
Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ondertekenen volgende week dinsdag in het Witte Huis in Washington de overeenkomst over normalisering van hun betrekkingen.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
23 jun 6:48
De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag (lokale tijd) een proclamatie ondertekend waardoor de uitgifte van een aantal werkvisa voor buitenlandse arbeidskrachten wordt opgeschort.
20 jun 17:22
Een kritisch boek over de Amerikaanse president Donald Trump mag verschijnen.
18 jun 16:40
De Amerikaanse president Donald Trump mag een programma dat honderdduizenden migranten beschermt tegen uitzetting niet beëindigen.
17 jun 4:47
De regering van president Donald Trump heeft de voormalig Amerikaanse veiligheidsadviseur John Bolton voor de rechter gedaagd om te verhinderen dat hij een boek over zijn tijd in het Witte Huis publiceert.
30 mei 9:20
Het Witte Huis in Washington is vrijdagavond laat enige tijd hermetisch afgesloten toen de protesten over de dood van George Floyd ook de Amerikaanse hoofdstad bereikten.
29 mei 17:23
Twitter heeft een bericht van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer afgeschermd.
20 mei 16:57
President Donald Trump heeft op Twitter hard uitgehaald in de richting van China. Hij beschuldigt Peking van "een wereldwijde massamoord" vanwege de uitbraak van het coronavirus.
18 mei 1:03
Voormalig president Barack Obama "was een incompetente president. Dat is alles dat ik kan zeggen. Zeer incompetent."
15 mei 20:49
De Amerikaanse president Trump heeft het project gepresenteerd waarmee hij de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus wil versnellen.
7 mei 8:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de coronapandemie de "ergste aanval die het land ooit heeft meegemaakt" genoemd. Trump verweet China opnieuw dat het de verspreiding van het virus geen halt heeft toegeroepen.
2 mei 9:14
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn verwachtingen over het aantal mensen dat in de VS sterft aan de gevolgen van het coronavirus fors naar boven bijgesteld.
21 apr 19:18
In de zwaar getroffen Amerikaanse staat New York zijn voor de tweede dag op rij minder dan 500 nieuwe sterfgevallen door corona geteld.
14 mrt 7:03
De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen weekend nog een tweede persoon ontmoet die later positief testte op het coronavirus.
13 nov 19:09
De Amerikaanse president heeft zijn Turkse ambtgenoot Erdogan ontvangen op het Witte Huis. Trump prees zijn gast als een zeer gerespecteerde figuur in de regio en zei dat de relatie tussen de VS en Turkije goed is.
31 okt 17:11
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft donderdag zoals verwacht ingestemd met een officieel vervolg van het onderzoek naar de afzettingsprocedure van president Donald Trump.
10 jul 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran nog meer strafmaatregelen in het vooruitzicht gesteld. "De sancties worden binnenkort substantieel opgevoerd", kondigde hij aan op Twitter.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi