Laatste nieuws over woordvoerder
21 t/m 40 (van 49 artikelen)
13 jun 18:45
De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met de bekogeling van stadsbussen in de Kruidenwijk in Almere.
6 jun 12:48
Een groep Nederlandse reizigers zit sinds zaterdagmiddag vast in Dubai. Ze zouden die dag terugvliegen naar Amsterdam.
5 jun 11:54
Bokslegende Muhammad Ali is overleden door een septische shock. Dat heeft een woordvoerder van de familie zaterdag gemeld.
3 jun 18:05
De politie in Rotterdam heeft vrijdag uitgebreid onderzoek gedaan op de Pasteursingel en omgeving, in de hoop meer te weten te komen over de dood van Anita van Dijk.
3 jun 9:45
Bokslegende Muhammad Ali is donderdag opgenomen in een ziekenhuis in zijn woonplaats Phoenix wegens een stoornis in de ademhaling.
25 mei 11:07
De politie heeft nieuwe aanwijzingen in de zaak van de 51-jarige krantenbezorgster die in Rotterdam werd neergestoken en later overleed.
14 mei 18:56
De omgeving noch de medewerkers van roofdierenopvang Felida in het Friese Oldeberkoop zijn ooit echt in gevaar geweest door de ontsnapping van de Bengaalse tijgers Radja en Delhi.
9 mei 17:51
De Slowaakse politie heeft bij de grens met Hongarije geschoten op een auto met migranten.
8 mei 21:20
De politie in Almelo heeft een 23-jarige man uit die plaats aangehouden in verband met de dood van een 22-jarige op zaterdagmiddag.
28 apr 12:07
De politie hoopt donderdag duidelijk te krijgen waarom een 18-jarige Bredanaar woensdagmiddag doorreed nadat hij een driejarig jongetje had aangereden.
26 apr 12:17
Het Openbaar Ministerie in Limburg gaat oud-PVV'er Michael Heemels vervolgen.
22 apr 11:17
Het blijft verstandig de mobiele telefoon bij de hand te houden. Een neergestorte Duitse deltavlieger heeft zijn redding eraan te danken.
20 apr 10:55
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) bindt de strijd aan met de radicalisering van vooral jonge moslims in Nederland.
13 apr 11:56
De man die dinsdagavond bij Schiphol Plaza werd aangehouden in verband met een 'verdachte situatie' zit ook woensdag nog vast. Dat liet de marechaussee woensdag weten.
8 apr 10:47
De politie heeft de hele nacht onderzoek gedaan in en rond het Van der Valkhotel in Rotterdam waar twee motorclubs donderdagavond met elkaar slaags raakten.
11 jan 16:14
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) wil niet dat alleenstaande minderjarige asielzoekers nog naar kerkdiensten gaan van de Eritrees-orthodoxe kerk in Rotterdam.
19 dec 14:43
De politie heeft zaterdag zes mannen van de extreemrechtse groep Identitair Verzet gearresteerd.
17 nov 16:16
Een bericht dat op social media rondzingt over een 'directe dreiging' in de binnenstad van Amsterdam is nep volgens de politie.
5 okt 13:37
De Belastingdienst heeft maandag beslag gelegd op de inventaris van Circus Herman Renz.
4 okt 12:42
De opening van een dependance van het Franse museum het Louvre in Abu Dhabi is uitgesteld tot volgend jaar, omdat de bouwwerkzaamheden nog niet zijn voltooid.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi