Laatste nieuws over wuhan
21 t/m 40 (van 106 artikelen)
15 jun 6:55
In Peking zijn tien nieuwe woonwijken in quarantaine geplaatst. Dat heeft de burgemeester van de Chinese hoofdstad maandag bekendgemaakt.
13 jun 8:27
Elf woonwijken in het zuiden van de Chinese hoofdstad Peking zijn afgesloten vanwege een nieuwe cluster van coronavirusgevallen die verband houden met een nabijgelegen vleesmarkt.
9 jun 13:32
Onderzoekers van de Harvard Medical School sluiten niet uit dat het coronavirus zich al in augustus 2019 verspreidde in China.
2 jun 12:55
In de Chinese stad Wuhan, waar het coronavirus voor het eerst uitbrak, zijn na uitgebreide testen die half mei begonnen geen nieuwe gevallen van Covid-19 meer gevonden.
23 mei 4:51
China heeft zaterdag voor het eerst nul nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld sinds het in januari begon met het bijhouden ervan.
20 mei 16:57
President Donald Trump heeft op Twitter hard uitgehaald in de richting van China. Hij beschuldigt Peking van "een wereldwijde massamoord" vanwege de uitbraak van het coronavirus.
17 mei 15:08
De Chinese stad Wuhan, waar het nieuwe coronavirus eind vorig jaar voor het eerst uitbrak, heeft zaterdag twee keer zoveel inwoners getest op corona dan op vrijdag, melden lokale autoriteiten.
15 mei 5:47
In de Chinese stad Wuhan zijn inmiddels 3 miljoen inwoners getest op het coronavirus.
13 mei 21:27
De bevolking op de hele wereld zal moeten leren leven met het coronavirus. Misschien zal het nooit verdwijnen, waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
12 mei 6:23
In China zijn dinsdag geen nieuwe binnenlandse besmettingen met het coronavirus gemeld door de autoriteiten.
11 mei 17:10
In China is de vrees voor een tweede besmettingsgolf van het coronavirus toegenomen nadat in de stad Wuhan nieuwe besmettingen zijn vastgesteld.
8 mei 14:39
De Chinese overheid staat open voor een onafhankelijk internationaal onderzoek naar de herkomst van het nieuwe coronavirus.
6 mei 10:46
Het land meldde twee nieuwe besmettingen in het afgelopen etmaal en twintig gevallen zonder symptomen.
6 mei 10:15
Bijna alle scholen in de Chinese stad Wuhan zijn woensdag weer opengegaan. De scholen waren sinds januari gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus, die begon in Wuhan.
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
1 mei 4:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
27 apr 10:06
Veel jongeren in twee belangrijke Chinese steden konden maandag na ruim drie maanden weer naar school.
26 apr 12:28
De Chinese stad Wuhan, waar de wereldwijde pandemie van het nieuwe coronavirus begon, heeft geen besmette mensen meer in zijn ziekenhuizen.
23 apr 12:17
Het aantal mensen dat met het coronavirus is besmet in China ligt volgens een onderzoek waarschijnlijk vier keer hoger dan tot nu toe is gemeld.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi