Laatste nieuws over wuhan
41 t/m 60 (van 106 artikelen)
23 apr 10:29
China doneert omgerekend ruim 27 miljoen euro aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in de strijd tegen het nieuwe coronavirus.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
22 apr 11:01
Peking verscherpt de coronamaatregelen ondanks dat China naar eigen zeggen de uitbraak van het coronavirus vergaand onder controle heeft.
21 apr 9:22
Het is op dit moment onmogelijk om de precieze bron van het coronavirus te achterhalen.
17 apr 20:40
Het nieuwe dodental door het coronavirus dat China vrijdag heeft gepubliceerd is gedaan om "geen enkel geval ongedocumenteerd te laten".
17 apr 12:04
De Chinese stad Wuhan, waar eind vorig jaar het coronavirus voor het eerst opdook, heeft het aantal mensen dat is gestorven door het longvirus flink naar boven bijgesteld.
16 apr 10:15
Volgens China is er geen enkel bewijs dat het coronavirus is ontstaan in een laboratorium.
15 apr 8:34
De Verenigde Staten zetten voorlopig de financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stop vanwege de manier waarop die organisatie de coronapandemie aanpakt.
14 apr 21:47
Het coronavirus komt waarschijnlijk niet uit een Chinees laboratorium, maar is op natuurlijke wijze ontstaan.
14 apr 8:29
China start met het testen op mensen van twee mogelijke vaccins tegen het nieuwe coronavirus. Dat meldt staatspersbureau Xinhua.
11 apr 10:19
De autoriteiten proberen een tweede golf van infecties met alle macht te voorkomen nu reisbeperkingen op de steden zijn opgeheven.
10 apr 8:37
Vier baby's in de Chinese stad Wuhan zijn volgens Chinese onderzoekers waarschijnlijk in de baarmoeder besmet met het nieuwe coronavirus.
9 apr 9:28
China wil het opeten van honden en katten verbieden. Dat blijkt uit een lijst die is gepubliceerd waarop staat welke dieren mogen worden gefokt voor consumptie.
8 apr 8:11
In China zijn 62 nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld door de Nationale Gezondheidscommissie. Dinsdag kwamen er nog 32 nieuwe coronapatiënten bij.
7 apr 19:25
World Animal Protection roept samen met nog 240 dierenorganisaties de Wereldgezondheidsorganisatie op om te erkennen dat het coronavirus verband houdt met de wereldwijde handel in wilde dieren.
7 apr 11:53
De Chinese stad Wuhan, de bakermat van de huidige corona-epidemie, keert terug naar het normale leven. De inwoners mogen weer reizen, als ze gezond zijn en geen contact hadden met geïnfecteerden.
7 apr 9:35
In China is sinds januari voor het eerst niemand overleden aan de gevolgen van het coronavirus.
09:03
In China zijn in de afgelopen 24 uur zestig nieuwe coronapatiënten geregistreerd die geen symptomen hebben. Dat maakte de nationale Gezondheidscommissie vrijdag bekend.
2 apr 13:40
De Chinese gemeente Shenzhen heeft het eten van honden- en kattenvlees verboden. Het is volgens meldingen van de BBC het eerste Chinese bestuurslichaam in de Volksrepubliek dat het eten van die dieren verbiedt.
31 mrt 16:03
Dat melden journalisten van de Britse DailyMail en de Israëlische nieuwsdienst i24 die onlangs meerdere steden in China aandeden.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi