nieuws
21:00
Hicham Dmii is niet langer de trainer van Botola Pro-formatie Ittihad Tanger na de nederlaag gisteravond tegen OCS Safi.
20:43
Het besmettelijke coronavirus is ook in Frankrijk opgedoken. De Franse minister Agnès Buzyn van Volksgezondheid heeft dat vrijdagavond bekendgemaakt.
20:24
"Het enige wat we nu willen is teruggaan naar Marokko totdat het hier beter gaat", aldus één van de studenten.
19:51
Het zuidoosten van Turkije is vrijdag getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 6.8.
18:06
Oumaima werd naar verluidt drie weken lang vastgehouden en verkracht.
17:54
De man die het nu nog moet stellen met de Championnat National als werkterrein, zou aan de vooravond staan van zijn gang naar het Franse hoogste niveau!
17:35
Hoewel de situatie in de regio rond de Perzische Golf "gespannen" en "veranderlijk" is, ziet het kabinet geen reden om de missie in de Straat van Hormuz terug te draaien.
17:09
Nu competitiegenoot ACF Fiorentina zich ook mengt in de strijd om de handtekening van de 23-jarige Sofyan Amrabat, kiezen 'Gli Azzuri' eieren voor hun geld.
16:25
De maandenlang voortdurende soap lijkt ten einde, Patrice Beaumelle werd onlangs in goed overleg van de hand gedaan door de bond.
16:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan ziet het aantal vluchtelingen vanuit de Syrische provincie Idlib naar Turkije gestaag groeien.
14:23
Erik Akerboom, nu nog korpschef van de Nationale Politie, is de beoogde opvolger van Dick Schoof als directeur-generaal van de inlichtingendienst AIVD.
12:33
Een venijnig doelpuntje van de nog maar 19-jarige middenvelder die dit seizoen op huurbasis afmaakt bij NAC Breda.
11:54
Volgens de laatste berichtgeving is de 27-jarige middenvelder nu in Dubai om de laatste plooien glad te strijken met z'n toekomstige werkgever.
11:26
De man die een tijd geleden 'in the picture' stond bij bondscoach Vahid Halilhodžić, mag voorlopig schitteren in de Keuken Kampioen Divisie!
11:01
Na afgelopen woensdag nog een hoofdrol te hebben vertolkt in de TOTO KNVB Beker, hoopt de vleugelspits snel op meer sportief vooruitzicht!
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
transfer talks
botolapro
gevangenis
china
syrië
frankrijk
hubei
duitsland
wuhan
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi