nieuws
21:20
Het ligt in de lijn der verwachting dat de Marokkaans A-international komende zomer nog een binnenlandse transfer gaat maken in La Liga!
20:41
Het misschien wel meest competitieve affiche van de Turkse Süper Lig was niet zonder gevolgen voor onze Nabil Dirar én Younès Belhanda!
19:02
De 29-jarige man die inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen in de deelstaat Hessen wordt vervolgd voor poging tot moord.
18:59
De jury in het proces tegen Harvey Weinstein heeft de voormalig filmproducent schuldig bevonden aan aanranding en verkrachting
18:15
Weer slecht nieuws voor Wydad Casablanca want hoogstwaarschijnlijk mist middenvelder Yahya Jabrane de kraker tegen Etoile du Sahel.
17:33
Opgeleid bij 'de Koninklijke', kwam Achraf Hakimi uiteindelijk ook tot de keuze voor het 'grote Marokko', iets waar hij graag over terugblikt.
17:11
De internationale gemeenschap moet zich voorbereiden op een mogelijke wereldwijde epidemie, een pandemie
16:26
Zo'n 50.000 mensen, waaronder veel Marokkanen, verkeren in quarantaine als gevolg van de preventieve maatregelen van de Italiaanse autoriteiten
16:15
Het zou goed kunnen dat binnenkort in de Ierse First Dates een beroemdheid te zien zal zijn.
16:13
In het Duitse Volkmarsen zijn naar schatting vijftien gewonden gevallen toen een bestuurder met zijn personenauto inreed op een carnavalsoptocht.
16:01
In Italië is maandag een zevende persoon overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.
15:59
GGD Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar een quarantainelocatie.
15:47
Islamitische organisaties in Noord-Italië hebben moslims aangespoord voorlopig te stoppen met het bezoeken van de moskee
15:29
Verdachten hebben naar verluidt een medewerker van de Turks-islamitische organisatie bedreigd
15:20
De foodtrucks zullen naar verwachting verschijnen nabij de industriële zones van Casablanca, universiteiten, winkelgebieden, parken en stranden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
frankfurt
china
terrorisme
tobias rathjen
italië
afghanistan
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi