nieuws
22:00
De Air Arabia Express-service breidt zich uit in het Koninkrijk.
21:02
De Rekenkamer is nog niet klaar met de projecten van het "Al Hoceima Manarat Al Moutawassit" -programma, waarvan de vertragingen een politieke aardbeving veroorzaakten in 2017.
20:04
Het regionale ziekenhuis Mohammed V in El Jadida ontving woensdag 9 mensen die gebeten waren door een hondsdolle hond.
19:01
De secretaris-generaal van de Rabita Mohammedia des Oulémas bracht een driedaags bezoek aan Finland.
18:43
Als het niet via de winterse transferwindow lukt, dan maar alvast vastleggen voor het volgende seizoen. FC Zürich heeft Mimoun Mahi vanaf komende zomer voor maximaal drie seizoenen op de loonlijst staan.
18:03
President Donald Trump heeft vrijdag gemeld dat hij de noodtoestand uitroept.
17:00
Grondbezitters in de Kenitra-regio zijn helemaal klaar mee met het illegaal kappen van hun bomen en eisen een onderzoek.
16:29
Borussia Dortmund nam Achraf Hakimi in principe tot medio 2020 over van 'de Koninklijke', uit een recent gesprek van voorzitter Florentino Pérez wordt duidelijk dat de Marokkaans-international nog altijd terug verwacht wordt.
15:35
De Haagse rapper Mula B is veroordeeld tot een boete van 1500 euro en een taakstraf van 200 uur wegens verboden wapenbezit.
14:43
Wereldwijd bekende spelersmakelaars proberen de nog maar 17-jarige groeibriljant van PSV aan zich te binden, en dat terwijl Mohammed Ihattaren allang voorzien is.
14:02
De veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ slaagde er vandaag in om een terreurcel te ontmantelen die bestond uit vijf extremisten.
12:34
Havenbedrijf Rotterdam gaat topoverleg voeren met diverse partijen over het bestrijden van drugssmokkel in het gebied.
11:01
Royal Air Maroc zal het eerste bedrijf in Afrika zijn dat de geavanceerde gereedschappen van Boeing gebruikt.
10:41
De komende weken zullen de speelhavens die momenteel nog in onderhoud zijn, die van MCO Oujda en het Stade Mohammed V in Casablanca, weer in gebruik genomen kunnen worden.
09:33
Reizigers die na 29 maart van, naar of via het Groot-Brittannië vliegen, hoeven niet bang te zijn dat die vlucht als gevolg van de brexit niet doorgaat.
1 2 3 > >>

Populaire tags
douane
golaso
botola pro
dgsn
real madrid
bezoek
drugssmokkel
haven
daesh
terreurcel
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten