nieuws
18:05
De Marokkaanse politie heeft onlangs massale arrestaties verricht van alle soorten drugshandelaren, van de minst gevaarlijke tot de meest dodelijke.
17:01
Jawed S. zei dat hij naar Nederland was gekomen om de profeet Mohammed (salllallahu alaihi wa sallam) te verdedigen.
16:03
Een gunstig sportief vooruitzicht voor de verguisde aanvaller is er allang niet meer bij SL Benfica, vandaar ook dat er vanuit de club wordt meegedacht aan een oplossing voor de voormaliger speler van onder andere AC Milan en Queens Park Rangers.
15:30
De terreurcel wilde aanslagen plegen in het Koninkrijk.
15:01
Heel veel kansen om ze te maken kreeg Zakaria Labyad tot dan toe niet, maar deze ging er wel héél lekker in!
14:12
Waar hij in de maand oktober al als beste uit de bus kwam, kreeg hij ook voor de afgelopen kalendermaand de Rookie Award toebedeeld.
13:31
In het hoger beroep over de liquidatiezaak in de Staatsliedenbuurt eind 2012 heeft verdachte Adil A. dinsdagochtend gezegd dat hij niet tot de schutters behoorde.
13:04
In de provincie Al Hoceima werd vannacht een lichte aardbeving waargenomen.
11:49
Duizenden migranten in Bosnië-Herzegovina hebben nu het kouder wordt snel humanitaire hulp nodig.
10:34
Zwitserland heeft vrijdag een ereconsulaat geopend in Marrakech met als doel de officiële aanwezigheid van dit land in deze regio van het Koninkrijk te versterken.
09:19
Een vroegere Kroatische medegedetineerde van crimineel Benaouf A. zegt in de gevangenis grote geldbedragen aangeboden te hebben gekregen om valse verklaringen over hem af te leggen.
08:04
Een foto van een slechtuitziende Lamjarred werd wijdverspreid op social media.
10 dec 23:13
Terugblikkend op de streekderby tegen Borussia Dortmund geeft de coach van Schalke toe dat het op die manier gebruiken van Hamza Mendyl geen slimme zet was.
10 dec 22:00
Een Italiaan slaagde erin zich 22 jaar in Marokko te verstoppen, voordat hij werd gearresteerd in Temara, 15 kilometer ten noorden van Rabat.
10 dec 21:01
In Marokko willen doven en slechthorenden hun diverse talenten verder ontwikkelen, maar de socio-economische omstandigheden zijn niet gunstig voor hen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
jamal ben saddik
glory kickboxing
glory 62
migranten
golaso
ahoy rotterdam
ligue 1
filmopnames
auto
politie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam