nieuws
19:07
Het ministerie heeft de aanbesteding voor 552 nieuwe radars zojuist bekendgemaakt.
18:11
Directe aanleiding voor de ingreep van de FIFA bij het CAF was de korte hechtenis van CAF-president Ahmad Ahmad vorige week in Frankrijk op verdenking van corruptie.
17:45
De Amerikaanse president Donald Trump heeft het neerschieten van een Amerikaanse drone door Iran scherp veroordeeld. "Iran heeft een grote fout gemaakt", schreef hij op Twitter.
17:24
De man overleed aan een hartaanval.
17:02
De opname van de Polisario-vlag in de officiële CAN 2019-videoclip komt nadat de organisatie al eerder heeft geblunderd door de vlag op de officiële website en ticketsysteem te gebruiken.
16:57
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de rechtbank in Maastricht vier jaar cel geëist tegen een 61-jarige Heerlenaar wegens het voorbereiden van moord op PVV-leider Geert Wilders.
16:06
Royal Air Morocco staat op de 93ste plaats van de wereldwijde top 100
15:29
De politie in Asilah heeft afgelopen weekend een stel gearresteerd dat harddrugs verkocht vanuit hun kapperszaak.
14:58
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de Utrechtse rechtbank twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen de 71-jarige Mimoun H. uit Utrecht wegens doodslag op zijn echtgenote en brandstichting.
13:56
De Inspectie van het Onderwijs ziet niet wat voor "grote schade" publicatie van het rapport over het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam nog kan veroorzaken.
12:29
Veel leerlingen, docenten en ouders wonen donderdag het kort geding bij van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum tegen de onderwijsinspectie. De aanwezigen passen niet allemaal in de zittingszaal van de rechtbank in Den Haag.
11:34
Ibrahim Afellay weet nog niet of hij volgende maand al inzetbaar is tijdens de eerste ontmoeting van PSV tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. "We gaan nu lekker aan de slag", zei hij voor de camera van PSV TV.
10:03
De aardbeving was voelbaar in Martil en Ceuta
19 jun 22:09
Vier mensen kwamen woensdag om het leven bij een verkeersongeval op de provinciale weg tussen Benslimane en Sidi Bettach
19 jun 21:28
Er is geen reden om oorlog te voeren met de VS, zei een Iraanse functionaris van de Iraanse regering woensdag.
1 2 3 > >>

Populaire tags
egypte
mohamed morsi
arrestatie
iran
moslimbroederschap
donald trump
turkije
syrië
onderwijs
moskee
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech