nieuws
21:02
In opdracht van Koning Mohammed VI stuurt het Koninkrijk Marokko noodhulp naar de slachtoffers van de orkaan Idai in Mozambique.
17:33
In een op donderdag gepubliceerde nota heeft Groot-Brittannië het waarschuwingsniveau voor reizen naar Marokko bijgewerkt.
14:27
Honderden demonstranten verzamelen zich zaterdagmiddag op de Dam in Amsterdam voor het protest tegen racisme.
14:00
Koning Mohammed VI stuurde een bericht van medeleven en mededogen naar de Iraakse president Barham Saleh na het zinken van een veerboot op de rivier de Tigris in Mosul, Irak.
12:59
De omstandigheden waren er niet naar, waardoor ook Oussama Idrissi's interlanddebuut niet de glans kreeg die het behoefde.
12:45
Daesh is verslagen op zijn laatste stukje grondgebied van Baghouz in Syrië.
12:38
Een optreden tegen het Marokkaanse elftal werd al van alle kanten betwijfeld, nu lijkt de kans nog kleiner dat we Lionel Messi aankomende dinsdag te zien krijgen in het Stade Ibn Battouta te Tanger.
10:01
De meisjes konden gelukkig wel rekenen op steun van omstanders.
22 mrt 21:30
De Koninklijke Marine onderschepte donderdag meer dan 500 kg chira voor de kust van Tanger.
22 mrt 20:03
De gemeente schat dat er in totaal zo'n 16.000 mensen meelopen.
22 mrt 19:39
De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen hiel vrijdagavond een speech aan het begin van de stille tocht.
22 mrt 19:23
Meer dan dat zat er vanmiddag niet voor dit veredelde B-elftal van de Franse keuzeheer, op een paar uitgesproken kans na van #TeamMarokko bleef deze ontmoeting beperkt tevergeefs uitbraakvoetbal van Malawi.
22 mrt 19:18
Als onderdeel van het proactieve antiterrorismebeleid heeft de veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ verschillende personen gearresteerd in de regio's Marrakech, Fez en Larache.
22 mrt 18:12
Hij wil zijn Nederlanderschap niet kwijt, omdat hij dan terug moet naar Marokko, waarvan hij ook de nationaliteit heeft.
22 mrt 17:29
Voor de vijfde achtereenvolgende vrijdag zijn honderdduizenden mensen de straat op gegaan in Algerije om het onmiddellijke aftreden te eisen van president Abdelaziz Bouteflika en zijn machtselite.
1 2 3 > >>

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
nieuw-zeeland
slachtoffers
oussama idrissi
christchurch
afrika cup
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh