nieuws
16:24
Henk Bres mag de PVV blijven vertegenwoordigen, ook al konden zijn racistische tweets niet door de beugel.
16:06
Misdaadjournalist Peter R. de Vries is vertrouwenspersoon en woordvoerder geworden van Nabil B. , de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
15:53
Volgens persbureau DPA telt het land nu zo'n 30.000 mensen die rechts-extremistisch zijn, terwijl dat er in 2018 nog zo'n 24.000 waren.
15:38
Justitie claimt bij elkaar ruim 7 miljoen euro van de in totaal acht mannen. Zij willen dat de rechtbank de vorderingen afwijst.
15:35
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam voelde zich maandagavond in de kou gezet door minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) over de antiracismedemonstratie op de Dam.
14:32
In Nederland zijn waarschijnlijk ongeveer 2000 coronapatiënten die anderen kunnen besmetten met het virus.
14:28
Het officiële aantal doden door het coronavirus in Nederland is gestegen naar 5990.
14:17
Spanje heropent zijn grenzen met Frankrijk en Portugal op 22 juni.
12:46
Alle demonstraties op de Dam in Amsterdam zijn voorlopig verboden en moeten plaatsvinden op het Museumplein.
12:32
De politie is in verlegenheid gebracht door een uitspraak van een agent dinsdagavond in het Zuid-Limburgse Vijlen.
12:23
De rechter beslist woensdag of de schorsing van directeur-bestuurder Soner Atasoy en het ontslag van de secretaris van het bestuur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam rechtmatig zijn.
12:19
De Immigratie- en Naturalisatiedienst IND heeft verzuimd om voorafgaande aan de uitzetting van een Bahreinse asielzoeker informatie in te winnen bij de Nederlandse ambassadeur in Bahrein.
12:06
Het parlement van Hongkong heeft een omstreden wet aangenomen waardoor het verboden wordt om disrespect te tonen voor het volkslied van China.
11:15
Het leger van de internationaal erkende regering in Libië zegt dat het de controle over de hoofdstad Tripoli weer in handen heeft.
10:34
De Inspectie van het Onderwijs heeft de afgelopen dagen uit "verschillende hoeken signalen ontvangen" over de gang van zaken op het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.
10:18
Misdaadjournalist Peter R. de Vries en advocaat Peter Schouten geven donderdagmiddag een persconferentie over "ontwikkelingen in het Marengoproces".
10:14
In het corona-dashboard van het kabinet wordt een grens opgenomen van veertig ziekenhuisopnames per dag, gemiddeld over de afgelopen drie dagen.
09:30
Een 22-jarige ongewapende man is in de Amerikaanse staat Californië doodgeschoten terwijl hij geknield op de grond zat.
08:57
Het Openbaar Ministerie stelt dat de leden van de zogenoemde Utrechtse liquidatiebende forse sommen geld verdienden door zich te laten inhuren voor criminele klussen.
08:35
Door de coronamaatregelen zijn minder mensen getrouwd. Van half maart tot en met half mei halveerde haast het aantal stellen dat het ja-woord gaf vergeleken met een jaar eerder.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi