nieuws
12:40
Nog voor hij de polderrijke Eredivisie achter zich laat, stunt de Marokkaans A-international met de aankoop van wel héél imposant onderkomen.
12:14
De eerste mogelijke naam voor op het definitieve lijstje van de hoofdmacht van de Marokkaanse bond sijpelde onlangs door.
11:50
Het aantal mensen dat het nieuwe coronavirus heeft in Iran is in een dag tijd met 106 gestegen tot 245. Dat melden lokale media. Het dodental is opgelopen tot 26.
11:31
Het Openbaar Ministerie beschikt inmiddels over 610.000 gekraakte berichten van de beschermde telefoons waar verdachten in het grote liquidatieproces Marengo gebruik van zouden hebben gemaakt.
11:21
De huidige nummer zeven van de Serie A zou de nog maar 20-jarige middenvelder al geruime tijd op de korrel hebben.
11:07
Een vorig jaar teruggekeerde Syriëgangster die het Openbaar Ministerie vervolgt, zou onder anderen columniste Ebru Umar hebben bedreigd op social media.
10:21
Saïd R. , een van de hoofdverdachten in het liquidatieproces Marengo, heeft twee advocaten gevraagd hem bij te staan. Het gaat om Nico Meijering en Christian Flokstra.
09:32
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken aldaar neemt geen halve maatregelen, tot nader orde scherpt men de verstrekking van deze veelgevraagde visa aan.
09:11
Rond de zitting in het proces Marengo over de vermeende liquidatiebende van Ridouan Taghi, zijn extreme veiligheidsmaatregelen genomen.
08:12
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp houdt de rechtbank donderdag en vrijdag inleidende zittingen in het grote, geruchtmakende liquidatieproces Marengo.
07:21
Consumenten die zoeken naar een goedkope hotelkamer doen er goed aan verder te kijken dan sites als Booking. com, Expedia. nl en Hotels. com.
26 feb 21:50
Voetballen bij 'The Gunners' ging de voormalig Marokkaans A-international het beste af als stand-in van diens voormalige ploeggenoot.
26 feb 19:11
De NOS besteedt donderdag in een speciale uitzending aandacht aan het nieuwe coronavirus.
26 feb 19:10
Het nieuwe coronavirus is in Duitsland niet meer te traceren en het land staat daarom aan het begin van een epidemie.
26 feb 17:09
De boeren hebben het gemunt op vrachtwagens van Marokkaanse agrarische bedrijven
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
china
duitsland
italië
lombardije
afc ajax
thierry baudet
tweede kamer
immigratie
marrakech
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi