nieuws
22:00
Raja Casablanca heeft zichzelf een uitstekende uitgangspositie verschaft door de heenwedstrijd in de kwartfinale van de CAF Champions League met 2-0 te winnen.
21:17
Al-Zamalek heeft de heenwedstrijd in de kwartfinale van de CAF Champions League met 3-1 weten te winnen van Esperance de Tunis.
17:48
De Griekse autoriteiten hebben honderden migranten tegengehouden die het land wilden binnengaan.
17:36
Een vestiging van kinderopvangorganisatie CompaNanny in Amsterdam heeft per direct de deuren gesloten. Een van de ouders van een kind is besmet met het coronavirus.
15:20
In Saoedi-Arabië worden Marokkaanse huishoudsters door werkgevers op internet te koop aangeboden.
15:10
Daarmee hebben in totaal acht Afrikaanse landen een consulaat in de Marokkaanse Sahara.
14:33
De politie in Salé heeft donderdag twee vrouwen gearresteerd op de begraafplaats van Sidi Bel Abbas nadat ze hadden geprobeerd een graf op te graven.
13:41
De man beweerde in een video dat in Tetouan twee mensen zouden zijn omgekomen als gevolg van het coronavirus
13:13
Griekenland en Bulgarije verscherpen de controles bij de Turkse grens.
13:06
De Europese Unie verwacht van Turkije dat het de afspraken uit 2016 over het controleren van vluchtelingenstromen blijft nakomen.
12:38
De NAVO-landen zijn solidair met Turkije en roepen Syrië en Rusland op hun offensief in Syrië te staken. Dat zei topman Jens Stoltenberg na afloop van overleg op het hoofdkwartier in Brussel.
12:37
Het Openbaar Ministerie heeft er vrijdag bij de rechtbank op aangedrongen alle verdachten in het proces Marengo, rond de vermeende liquidatiebende van Ridouan Taghi, in voorarrest te houden.
12:36
Het Saoedische staatsolieconcern Saoedi Aramco mag van de Europese Unie een belang nemen van 70 procent in het eveneens Saoedische petrochemische bedrijf Sabic. Daarmee is een bedrag van 69 miljard dollar gemoeid.
11:37
Bij een vrouw uit Amsterdam is als tweede in Nederland het nieuwe coronavirus vastgesteld.
10:17
Het ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt uit hoeveel Nederlanders in Abu Dhabi vastzitten in hun hotel vanwege het coronavirus. Dat meldt het ministerie vrijdagochtend in een tweet.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
idlib
china
duitsland
mocromaffia
ridouan taghi
marengo
afc ajax
ankara
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi