nieuws
18:37
Het 'minder-Marokkanen’-proces tegen Geert Wilders wordt gewoon voortgezet. Een verzoek om uitstel van Wilders en zijn advocaten heeft het gerechtshof dinsdag afgewezen.
18:22
Na de protestmars in Rabat afgelopen zondag hebben activisten maandagavond ook in Oujda een sit-in gehouden als protest tegen de Manama-top
18:09
De twee gevangenen beweren het slachtoffer te zijn van medische nalatigheid door de gevangenisautoriteiten
17:47
De Backstreet Boys maken een comeback en kozen voor een optreden in Jeddah, Saoedi-Arabië.
17:16
Naast de aanhouding van de elf verdachten zijn ook twee politieagenten geschorst omdat ze het slachtoffer niet de nodige hulp boden.
16:09
Internetgebruikers deelden gisteren op sociale netwerken een video van de intimidatie van vrouwelijke Marokkaanse fans door een groep jonge Egyptenaren
15:36
Actrice Pamela Anderson is naar eigen zeggen bedrogen door haar vriend, de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami. "De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen", schrijft de Baywatch-ster dinsdag op Instagram.
14:56
Turken die naar Nederland komen, krijgen mogelijk de plicht om in te burgeren. Het kabinet laat die wens van de Tweede Kamer onderzoeken.
14:06
Het Openbaar Ministerie wil dat het proces in hoger beroep tegen PVV-leider Geert Wilders wordt voortgezet.
24 jun 19:18
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran nieuwe sancties op. Die zijn onder meer gericht tegen de hoogste geestelijk leider van de islamitische republiek, grootayatollah Ali Khamenei.
24 jun 18:36
De eindexamenkandidaten van het Calvijn College hebben maandag hun examenuitslag gekregen. Vijftig leerlingen zijn geslaagd, 26 gaan herkansen en één leerling heeft zich teruggetrokken van het examen.
24 jun 17:09
Dat heeft het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) onlangs bekend gemaakt.
24 jun 16:12
De 'Burkini Operatie' was bedoeld als protest tegen het gemeentelijke verbod van de burkini in openbare zwembad
24 jun 15:32
Malek F. , die op 5 mei 2018 in Den Haag drie willekeurige mensen op straat met een mes levensgevaarlijk verwondde, vindt dat de politie te snel en te vaak op hem heeft geschoten. Dat zei hij maandag in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol.
24 jun 15:02
Nederland telt naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen van wie één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
iran
afrika cup
donald trump
can 2019
teheran
caf
egypte
syrië
washington
pvv
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech