nieuws
22:00
In een column gepubliceerd op de website van de Washington Post, zei de Turkse president Recip Tayyep Erdogan dat de aanslagpleger eerder Marokko had bezocht.
21:01
Sousi Ab reist op de fiets vanuit Suriname naar Mekka in Saoedi-Arabië.
20:03
TweeMarokkaanse politici werden veroordeeld voor corruptie maar zullen niet langer dan één tot twee jaar in de gevangenis zitten.
19:05
De adhan wordt morgen nationaal uitgezonden op de televisie en radio in Nieuw-Zeeland.
18:02
Bij de politie zijn honderden tips binnengekomen over de dodelijke schietpartij op het 24 Oktoberplein in Utrecht afgelopen maandag.
17:04
Koning Mohammed VI sprak op woensdagochtend 20 maart telefonisch met koning Salman Ben Abdulaziz Al Saud van Saoedi-Arabië, bericht het Saoedische persbureau SPA.
15:35
De nieuwe ambassadeur in Marokko is Jose Ignacio Guedez.
14:18
Gisteravond kwam de 18-koppige selectie van bondscoach Hervé Renard aan in de Malawische hoofdstad Lilongwe, daar waar ze het ook op gaan nemen tegen de huidige nummer 129 van de FIFA-wereldranglijst.
14:01
Nieuw-Zeeland gaat alle automatische en semi-automatische aanvalswapens zo snel mogelijk verbieden.
12:33
Agenten van de afdeling terrorismebestrijding onderzoeken het motief voor het vernielen van de vier moskeeën, waarvan wordt aangenomen dat ze verbonden zijn.
11:45
De vermeende dader van de schietpartij in Utrecht wordt verdacht van meervoudige moord dan wel doodslag met een terroristisch oogmerk.
11:18
Maandagavond was het dan zo ver, FOX Sports zond de eerder aangekondigde documentaire uit over de eerste Marokkaan in de Nederlandse Eredivisie: Aziz Doufikar.
11:00
De Nationale Coalitie voor de Verdediging van Openbaar Onderwijs roept Marokkanen op voor een nationale mars op zondag (24 maart) in Rabat.
10:07
In en tegen DR Congo liep de beloftenploeg van Mark Wotte een 'verdiende' 2-0 nederlaag op (kwalificatiereeks Afrika Cup U23, tweede ronde), maar nu blijkt dus dat de opponent dat met een speler deed die nooit speelgerechtigd had mogen zijn.
09:32
De opbrengst van de inzamelingsactie voor de uitvaart van de 19-jarige Roos Verschuur, die omkwam bij de schietpartij in Utrecht, is opgelopen tot ruim een ton.
1 2 3 > >>

Populaire tags
utrecht
christchurch
schietpartij
aanslagen
nieuw-zeeland
moskeeen
terroristische
team marokko
slachtoffers
malawi
atlasleeuwen
frmf
casablanca
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh