nieuws
19:30
Marokko deelde de informatie binnen 48 uur na de terroristische aanslagen waarbij 359 mensen in Sri Lanka werden gedood.
19:00
Vindt u het leuk om uw mening en ideeën over gezondheid met ons te delen? Doe dan mee aan het BARAKA-panel!
18:03
Onderzoeken naar de ontmantelde terreurcel op dinsdagochtend in Salé hebben de arrestatie in Dakhla mogelijk gemaakt van een man waarvan wordt vermoed dat hij connecties heeft met leden van deze cel.
17:00
Soundos El Ahmadi heeft Robert Jensen nog een trap na gegeven na het verliezen van zijn talkshow.
15:35
In de strijd om de hoofdstad van Libië zijn ten minste 264 mensen gedood en 1266 mensen gewond geraakt. Dit becijferde de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dinsdag.
14:45
Bijna de helft van de kinderpornografische beelden die vorig jaar zijn gemeld bij de Internet Watch Foundation werd gehost in Nederland.
14:02
Mensen die zich door een religieus leider laten trouwen, zonder dat er eerst is getrouwd voor de burgerlijke stand, moeten worden beboet, aldus VVD en GroenLinks.
13:01
Minister Arie Slob (Onderwijs) moet de oprichting van een Islamitische basisschool in de gemeente Westland bekostigen.
12:05
Het Amerikaanse merk New Balance heeft een nieuw paar sneakers onthuld met de naam 'Moroccan Tile'.
11:01
De Egyptische ambassadeur in Marokko ontkent beschuldigingen dat Caïro met Pretoria een team zou vormen die vijandig staat tegenover de territoriale integriteit van het Koninkrijk Marokko.
09:33
Belangenorganisatie COC heeft in een brief aan staatssecretaris Mark Harbers (Justitie en Veiligheid) gevraagd om de komst van de radicale Amerikaanse prediker Steven Anderson tegen te houden.
08:27
De internationale gemeenschap moet seksueel misbruik tijdens oorlogshandelingen kunnen vervolgen en berechten in een internationaal tribunaal in Den Haag.
07:57
Het aantal doden als gevolg van de zelfmoordaanslagen in Sri Lanka is gestegen naar 359.
07:19
Lagendijk meldde dat hij dinsdagmiddag van de Turkse ambassadeur Saban Disli te horen kreeg dat hij terug mag naar zijn tweede vaderland.
06:46
Auto’s en tuinmeubelen kunnen woensdag bedekt worden onder een laagje stof.
1 2 3 > >>

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
daesh
tetouan
meknes
laliga
marokkanen
colombo
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso