nieuws
23:01
Een nieuw type van het coronavirus werd donderdag ontdekt bij een Indiase verpleegster die werkzaam is in een ziekenhuis in het zuidwesten van Saoedi-Arabië.
22:33
Het parlementslid zou naar verluidt een som geld hebben gevraagd in ruil voor reguliere administratieve diensten.
22:09
De man moest van het regionaal ziekenhuis in Youssoufia voor behandeling naar het ziekenhuis in Marrakech, een rit van zo'n 100 km.
20:28
De Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties (WHO) vindt het nog te vroeg om de uitbraak van het coronavirus uit te roepen tot internationale noodsituatie.
18:03
Het vlees is onder meer ontwikkeld voor koosjer en halal certificering.
17:42
Een bus onderweg naar Tan Tan botste frontaal op een vrachtwagen.
15:53
De politie heeft donderdagmiddag een school voor technisch onderwijs in Nijmegen ontruimd omdat er iemand met een wapen zou rondlopen in de school.
15:42
De ranglijst omvat een reeks Marokkaanse bedrijven uit alle sectoren, waaronder banken, duurzame energie, distributie en productie.
15:11
De wetten tot vaststelling van de jurisdictie van Marokko over het zeegebied van Tanger (Noord-Marokko) tot Lagouira (Mauritaanse grens) werden onder luid applaus unaniem aangenomen.
15:01
De ambtenaar werd in december gearresteerd op zijn werk na een klacht van een ondernemer uit de reisbranche.
14:53
Politie voerde invallen uit op neonazi's in 6 staten na beschuldigingen van banden met extremisten na de moord op een pro-vluchtelingen politicus
14:27
Met een harde Brexit op komst is het onvermijdelijk dat Marokko voor het Verenigd koninkrijk (VK) een belangrijke speler wordt bij het sluiten van allianties met het Afrikaanse continent
13:11
De inmiddels 23-jarige vleugelspits heeft ruim de keuze als het gaat om belangstelling vanuit niet de minste Europese topcompetities.
13:06
De Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR) opende donderdagochtend een consulaat in Laâyoune.
12:02
Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft Myanmar, voormalig Birma, opgedragen onmiddellijk maatregelen te nemen om moslims te beschermen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
botolapro
frankrijk
gevangenis
saoedi-arabië
khalifa haftar
syrië
islamitisch onderwijs
arie slob
jemen
sparta rotterdam
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
caf
marrakech
daesh
mohammed vi