nieuws
21:54
Het BCIJ heeft dinsdag vijf personen aangehouden in de leeftijden 23-33 jaar oud vanwege hun vermeende banden met Daesh
20:26
Een filmpje van de twee 'douchende' jongens in een stadsbus in Agadir ging viraal op sociale netwerken.
19:16
De Egyptische regering stelde de ex-president bewust bloot aan een bijzonder strenge behandeling, zegt de mensenrechtenorganisatie
18:14
De gegevens van iedereen die vanaf dinsdag met het vliegtuig reist, worden opgeslagen door een speciale, nieuwe eenheid van de marechaussee. Die eenheid wordt nu verantwoordelijk voor het bewaren van passagiersinformatie van luchtvaartmaatschappijen.
17:46
Mark van Bommel is blij met de terugkeer van Ibrahim Afellay. De trainer van PSV voetbalde zelf enkele jaren samen met de middenvelder, die dinsdag een contract voor één seizoen ondertekende.
17:24
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem ziet geen enkele aanleiding om imam Youssef Arkhouch excuses aan te bieden.
16:19
De H&M Home winkels zitten deze zomer vol met items die door Marokko zijn geïnspireerd.
15:12
Een man in Nieuw-Zeeland is veroordeeld tot 21 maanden celstraf voor het verspreiden van de livestream en van beelden van de aanval op de moskeeën in Christchurch, waarbij de dader 51 mensen doodde.
14:11
Bij het in opspraak geraakte Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam hebben zich voor komend schooljaar tot nu toe 178 nieuwe leerlingen gemeld. Dat zegt directeur-bestuurder Söner Atasoy. Volgens hem komen er wekelijks nog drie tot vier aanmeldingen bij.
13:57
Nederlandse moslims kunnen dinsdag in meerdere moskeeën bidden voor de afgezette Egyptische president Mohamed Morsi. Die overleed maandag en is dinsdag begraven. Het gebeurt vrijwel nooit dat het dodengebed wordt gehouden voor een afwezige overledene.
13:06
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
12:05
Elke zomer is het weer raak op Marokkaanse stranden. Mensen die een zakcentje willen bijverdienen door stukken openbaar strand te claimen, volproppen met strandstoelen om de hoofdprijs te vragen voor een bedje.
12:02
De operatie is 'voor verdedigingsdoeleinden om bedreigingen van lucht-, zee- en grondgebonden aan te pakken', zegt het Pentagon
11:06
Minstens 40 Marokkaanse migranten, waaronder minderjarigen, zijn maandagochtend gearresteerd na een confrontatie met de politie in de haven van Ceuta
10:09
Critici zeggen dat de zogenaamde wet 'Bill 21' vooral moslims 'ten onrechte zal schaden'.
1 2 3 > >>

Populaire tags
egypte
moskee
arrestatie
saoedi-arabie
terrorisme
onderwijs
mohamed morsi
morsi
iran
moslimbroederschap
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech