nieuws
22:15
De Servische trainer Zoran Manojlovic nam in de zomer het stokje over van Faouzi Benzarti bij Wydad Casablanca.
21:45
De spelers en stafleden van OCS Safi zijn op de luchthaven van Tunis warm onthaald door een delegatie van Esperance Tunis.
21:15
De Arabische voetbalunie UAFA heeft het verzoek van Raja Casablanca geweigerd voor het vervangen van de scheidsrechter voor de derby.
20:30
Achraf Hakimi kan na dit seizoen terugkeren bij Real Madrid, de club waar de jonge international zijn jeugdopleiding genoot.
17:07
De toestand op het Cornelius Haga Lyceum was zo ernstig, dat de regels moesten wijken, vindt verantwoordelijk minister Arie Slob.
16:14
De Staat hoeft Nederlandse Daesh-vrouwen en hun kinderen die in Noord-Syrische kampen zitten, toch niet terug te halen naar Nederland.
16:07
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) is tot dusver niet in Marokko geweest om te praten over het terugsturen van asielzoekers, omdat dat agendatechnisch nog niet is gelukt.
16:05
Verschillende moslimleiders in Agder hebben inmiddels aangekondigd aangifte te doen tegen haatgroep SIAN na de koran-verbranding.
15:35
Een 43-jarige vrachtwagenchauffeur sloeg de vrouw 14 keer nadat hij haar racistisch bejegende
15:18
De twee vrouwen die dinsdag op Schiphol zijn aangehouden na terugkeer uit het strijdgebied van Daesh in Syrië, zijn voor veertien dagen in bewaring gesteld door de rechter-commissaris in Rotterdam.
14:20
Minister Arie Slob (Voortgezet Onderwijs) mag de financiering van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam niet per 1 december volledig stopzetten.
13:22
Ajax-trainer Erik ten Hag kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo weer beschikken over Noussair Mazraoui.
12:04
Henry van Loon, Prem Radhakishun en Brace zijn de eerste namen van het panel dat volgende maand Ali B op de slachtbank legt in The Roast of Ali B op Comedy Central.
11:34
Rapper French Montana is donderdag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege heftige buikpijn en hartkloppingen.
11:18
Koning Mohammed VI kwam woensdag aan in Abidjan voor een privébezoek aan het bevriende west-Afrikaanse land
1 2 3 > >>

Populaire tags
burundi
afrika cup 2021
vahid halilhodžić
palestina
israel
botolapro
rabat
afc ajax
chan 2020
midelt
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi