nieuws
22:00
Regeringshoofd Saad Eddine El Othmani wordt vrijdag vewacht in Tanger voor een bezoek aan sociaal-economische ontwikkelingsprojecten in de regio.
21:02
De Koninklijke Gendarmerie heeft besloten speciale eenheden in te zetten om drugsbaronnen in het noorden van Marokko te pakken te krijgen.
20:04
Een criminele bende gespecialiseerd in de handel in pasgeborenen werd vorige week gearresteerd in Mohammedia.
19:01
Volubilis is één van de archeologische vindplaatsen die zal worden gerestaureerd.
18:35
Lang had de huidige hekkensluiter van de tweede voetbalafdeling van Frankrijk niet lang nodig om overtuigd te raken van het kunnen van de Marokkaans-international.
18:03
De laatste keer dat de 'verloren zoon' in competitieverband in actie kwam dateert alweer van 31 maart, toen namens huurder Genoa CFC tegen SPAL (red. 1-1 gelijkspel, Serie A).
17:00
Het Europees Parlement keurde vanmiddag met een grote meerderheid de nieuwe landbouwovereenkomst tussen Marokko en de Europese Unie goed.
15:35
De ex-vrouw van PVV-Kamerlid Dion Graus heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege psychische mishandeling en omdat hij haar zou hebben gedwongen seks te hebben met andere mannen.
14:02
13:06
Een exclusiefje van de Franse tak van Yahoo Sports: Younès Belhanda kiest definitief voor een langer verblijf op de Turkse gronden, gegadigde Al-Ittihad vangt dus bot.
12:34
Hulpverleners hebben in de put bij Málaga waarin de ruim twee jaar oude Julen is gevallen, haren van de peuter gevonden.
11:40
Anders dan voorheen gedacht werd betreft dit een definitieve overgang, Mohamed El Hankouri zal deze ochtend een medische keuring ondergaan in de Euroborg.
11:01
Federica Mogherini wordt woensdag in Marokko verwacht voor een werkbezoek, gericht op de ontwikkeling van het bilaterale partnerschap.
09:33
De 27-jarige man onderhield contacten met Daesh-strijders in Syrië.
08:05
Na het afwijzen van de brexitdeal door het Britse Lagerhuis is het aan de Britse regering om te bepalen wat er nu moet gebeuren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
younès belhanda
eu
al ittihad
galatasaray
malaga
rotterdam
dgsn
agadir
fifa
premier league
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten