nieuws
22:09
Het Mexicaanse Cinepolis heeft de opening van zes nieuwe bioscopen in Riyad, Jeddah, Dammam, Jazan en Najran aangekondigd
21:37
De man werd begin mei gearresteerd na een televisie-interview met de Spaanse zender Cuatro
20:21
Het Egyptische organisatiecomité voor de Afrika Cup heeft officieel excuses aangeboden aan Marokko voor het plaatsen van de Polisario-vlag in de officiële videoclip.
19:46
De Amerikaanse senaat heeft tegen de verkoop van Amerikaanse wapens aan Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië gestemd. Het gaat om een leverantie ter waarde van ruim 8 miljard dollar (7,1 miljard euro).
19:07
Het ministerie heeft de aanbesteding voor 552 nieuwe radars zojuist bekendgemaakt.
18:11
Directe aanleiding voor de ingreep van de FIFA bij het CAF was de korte hechtenis van CAF-president Ahmad Ahmad vorige week in Frankrijk op verdenking van corruptie.
17:45
De Amerikaanse president Donald Trump heeft het neerschieten van een Amerikaanse drone door Iran scherp veroordeeld. "Iran heeft een grote fout gemaakt", schreef hij op Twitter.
17:24
De man overleed aan een hartaanval.
17:02
De opname van de Polisario-vlag in de officiële CAN 2019-videoclip komt nadat de organisatie al eerder heeft geblunderd door de vlag op de officiële website en ticketsysteem te gebruiken.
16:57
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de rechtbank in Maastricht vier jaar cel geëist tegen een 61-jarige Heerlenaar wegens het voorbereiden van moord op PVV-leider Geert Wilders.
16:06
Royal Air Maroc staat op de 93e plaats van de wereldwijde top 100
15:29
De politie in Asilah heeft afgelopen weekend een stel gearresteerd dat harddrugs verkocht vanuit hun kapperszaak.
14:58
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de Utrechtse rechtbank twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen de 71-jarige Mimoun H. uit Utrecht wegens doodslag op zijn echtgenote en brandstichting.
13:56
De Inspectie van het Onderwijs ziet niet wat voor "grote schade" publicatie van het rapport over het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam nog kan veroorzaken.
12:29
Veel leerlingen, docenten en ouders wonen donderdag het kort geding bij van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum tegen de onderwijsinspectie. De aanwezigen passen niet allemaal in de zittingszaal van de rechtbank in Den Haag.
1 2 3 > >>

Populaire tags
egypte
iran
donald trump
arrestatie
mohamed morsi
syrië
caf
moslimbroederschap
onderwijs
turkije
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech