nieuws
21:01
Ondertussen wordt dankzij bekentenissen steeds meer bekend over de moord op de 24-jarige Deense Louisa Vesterager Jespersen en de 28-jarige Noorse Maren Ueland.
20:03
Koning Mohammed VI heeft woensdag 24 april in Hay Ryad in Rabat een centrum voor radiologie en medische analyse ingewijd.
19:49
De politie gaat ervan uit dat de man die met een auto tegen het gemeentehuis van Harderwijk aanreed, dat met opzet heeft gedaan. De verdachte is later in een huis in de stad zonder problemen gearresteerd.
19:37
De interne strijd bij Forum voor Democratie (FVD) is verder op scherp komen te staan.
19:00
De politie in Khouribga arresteerde op woensdag 24 april acht werknemers van een niet-geautoriseerd callcenter.
18:32
De Tweede Kamer wil dat minister Ferd Grapperhaus er alles aan doet om coffeeshopbaas Johan van Laarhoven, die door blunders van Nederlandse instanties in een Thaise gevangenis is beland, snel naar Nederland te krijgen.
18:02
Om illegale, niet-aangegeven en niet-gereglementeerde visserij tegen te gaan, pakt het ministerie van Zeevisserij in Dakhla illegale boten aan.
17:04
Wat er precies aan de hand is binnen Forum voor Democratie blijft onduidelijk.
16:05
Veel moslims vertrekken in de nasleep van de zelfmoordaanslagen in Sri Lanka uit de kuststad Negombo. Daar zijn de spanningen de afgelopen dagen flink opgelopen.
15:35
Een grote demonstratie van duizenden zogenaamde 'contractdocenten' werd in de nacht van woensdag op donderdag in Rabat met waterkanonnen uiteengedreven.
14:06
De inlichtingen- en veiligheidsdiensten AIVD en MIVD hebben het afgelopen jaar voor ongeveer een op de twintig verzoeken voor bijzondere bevoegdheden, ten onrechte toestemming gekregen van de minister.
13:15
De humanitaire situatie bij de Libische hoofdstad Tripoli, waar al weken wordt gevochten, is in die periode dramatisch verslechterd.
12:33
De Amerikaanse hiphopband The Black Eyed Peas treedt op dinsdag 25 juni op bij het OLM Souissi-podium als onderdeel van het muziekfestival Mawazine (21-29 juni 2019).
11:00
De Amerikaanse autoriteiten hebben de 44-jarige John William King geëxecuteerd voor een racistische moord.
09:32
Het nieuwe hoofdkantoor zal in Rabat worden gebouwd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
terroristische
sri-lanka
laliga
meknes
colombo
marokkanen
thierry baudet
sale
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso